Pressrecord Public Relations header image 1

Media aandacht regelen in de vorm van free publicity is waar Pressrecord sterk in is. Met ruim 11 jaar ervaring in public relations en passie voor publiciteit, maken we dagelijks klanten gericht onderwerp van gesprek . Hoe? Door redactionele aandacht dankzij ons breed opgebouwd ‘Nederlands medianetwerk’ en daar buiten.

Wij onderscheiden ons in een resultaatgerichte aanpak waarbij we u als klant betrekken in het pr-communicatieproces. Zo wordt pr bij u én uw medewerkers top-of-mind, wat zorgt voor meer nieuwsinvalshoeken en dus meer publiciteit.

Wordt het tijd voor een betere zichtbaarheid onder uw doelgroep? 
Bel ons vandaag nog op en laat u overtuigen van de kracht van pr!

NIEUWS OVER ONZE KLANTEN:


Protector Rolluiken Fabriek tweede family buy-in familie Bijlsma

November 18th, 2015 ·

Vlnr. Jeroen Bijlsma, Richard Sirach en Jasper Bijlsma (foto door Rob Sas).

Vlnr. Jeroen Bijlsma, Richard Sirach en Jasper Bijlsma (foto door Rob Sas).

Ondernemersfamilie Bijlsma heeft binnen een half jaar haar tweede family buy-in afgerond. Nadat de familie eerder dit jaar eigenaar werd van het succesvolle kunststofverwerkingsbedrijf VMT Products, is nu ook Protector Rolluiken Fabriek uit Lelystad overgenomen. Protector is een gevestigde naam in de wereld van rolluiken, rolhekken en branddoeken. De familie Bijlsma, bestaande uit vader Bonne (63) en zonen Jasper (30) en Jeroen (29) werd in het traject wederom bijgestaan door Marktlink Fusies & Overnames, die hiermee de tweede succesvolle buy-In realiseert voor de familie.

Protector is al 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van rolluiken, rolhekken en branddoeken. In de loop van de jaren is dit verder uitgegroeid tot een bedrijf met eigen productiefaciliteiten en een breed scala aan klanten in binnen- en buitenland. De basis van het bedrijf ligt echter nog steeds bij de levering van rolluiken en rolhekken in Nederland en België. [Lees meer →]

Novulo geeft groeistrategie vorm met overname Deltec-Software

November 18th, 2015 ·

Overname automaterialensoftware Deltec door Novulo.

Overname automaterialensoftware Deltec door Novulo.

Softwareproducent Novulo heeft automaterialensoftware Deltec Software overgenomen. Hiermee geeft het bedrijf vorm aan de ingezette groeistrategie. In tegenstelling tot reguliere overnames door softwarebedrijven, waar pakketten zelden geïntegreerd worden, verrijkt Novulo met haar apps de bedrijfssoftware van de overgenomen partij. Hierdoor creëert Novulo voor Deltec-software nieuwe klantgerichte functionaliteiten, die voorheen niet beschikbaar waren. Novulo werd in de aankoop begeleid door Marktlink Fusies & Overnames B.V.

Deltec is door eigenaar Hans van Eiken opgericht in de jaren ’70. Het bedrijf heeft een leidende positie opgebouwd in de automaterialenbranche. De software is gericht op de volledige automatisering van groothandels en grossiers in automaterialen, banden en aanverwante artikelen. Bij de onderneming zijn circa 10 werknemers werkzaam. Samen bedienen zij meer dan 100 nationale en internationale klanten. [Lees meer →]

Haarlems bedrijf Insights Benelux beklimt Kilimanjaro voor WarChild

November 17th, 2015 ·

Bergen verzetten voor goed doel: 72.000 euro

Van onder naar boven) Femke Hendriks, Tessa Meinsma, Judith Tegels, Danny Wouters (War Child), Melise van der Ven en Glenn Holster.

Van onder naar boven: Femke Hendriks, Tessa Meinsma, Judith Tegels, Danny Wouters (War Child), Melise van der Ven en Glenn Holster.

Negen collega’s van het Haarlemse bedrijf Insights Benelux nemen eind januari 2016 deel aan de Kili-Challenge van WarChild, waarbij zij de bijna 6000 meter hoge Kilimanjaro in Tanzania gaan bedwingen. Insights Benelux, een organisatie gespecialiseerd in persoonlijke en professionele ontwikkeling, wil met deze uitdaging 72.000 euro ophalen. Hiermee krijgen maar liefst 1000 oorlogskinderen een kans op een veilige toekomst in een veilige omgeving.

“Onze meest sportieve collega Marcel Dol werd geraakt bij het zien van een videoclip van de Kili Challenge 2015 en wilde meteen meedoen,” aldus Judith Tegels van Insights Benelux. “Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Dit deed ons besluiten om deze uitdaging als bedrijf aan te gaan. Inmiddels is het hele team betrokken. Iedereen draagt een steentje bij, op de berg of op de grond. In een tijd waarin gevluchte kinderen dichterbij komen dan ooit, wilden wij graag actie ondernemen. Wij houden ons dagelijks bezig met de ontwikkeling van volwassenen (Unlocking Human Potential), WarChild doet dat met kinderen, passender kan bijna niet.” [Lees meer →]

SugarCity in Halfweg toneel van The Battle van The voice of Holland

October 30th, 2015 ·

The voice of Holland kiest voor industriële evenementenlocatie

TVOH in SugarCity Halfweg (foto door Sander Stoepker).

TVOH in SugarCity Halfweg (foto door Sander Stoepker).

SugarCity in Halfweg is vanaf vanavond het strijdtoneel van The Battle van The voice of Holland. Afgelopen weken vonden de opnames van het vervolg op The Blind Auditions plaats in het industriële decor van de evenementenlocatie in Halfweg. Veertig overgebleven kandidaten strijden hier live, onder de rook van Amsterdam, voor een plaats in The voice of Holland.

The voice of Holland heeft gekozen voor SugarCity vanwege de prachtige, rauwe en industriële setting en de aanwezige faciliteiten, zoals de vele vierkante meters, ruime parkeergelegenheid en een treinstation voor de deur. SugarCity kon dit alles bieden op nog geen tien minuten reisafstand van de hoofdstad. Het publiek op de eerste verdieping geeft een nieuwe dimensie aan The Battle van The voice of Holland. [Lees meer →]

Bijna helft mkb-bedrijven te koop bij goed bod

October 28th, 2015 ·

Jaarlijkse Marktlink Bedrijfsovername-Monitor: Ondernemers willen verkopen, maar niet ‘te koop’ staan

Logo Marktlink Bijna de helft van de mkb-bedrijven wordt verkocht bij een goed bod. Eigenaren hebben wel een onrealistisch beeld van de werkelijke bedrijfswaarde. Zo verwachten zij dat hun bedrijf gemiddeld negen keer de jaarwinst oplevert, terwijl in de praktijk blijkt dat de verkoopwaarde vier tot zes keer de jaarwinst bedraagt. Dit en meer blijkt uit de tweede jaarlijkse Marktlink Bedrijfsovername-Monitor, uitgevoerd onder tweehonderd bedrijven met tien tot tweehonderd medewerkers.

Ruim zeventig procent van de ondernemers heeft weleens nagedacht over opvolging voor of verkoop van hun bedrijf. Circa een kwart verwacht dat dit ook binnen vijf jaar gebeurt. Als voornaamste motivatie geven de respondenten aan dat zij meer van het leven willen genieten (19%). Dit is na leeftijd (49%) de belangrijkste verkoopreden. Voor ondernemers onder de 45 jaar is het zelfs de belangrijkste reden. [Lees meer →]

ABR Groep neemt uitzendbureau EP92 over

October 19th, 2015 ·

Logo Marktlink Europe ’92 Uitzendbureau (EP92 Voor werk), met vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer, is overgenomen door de ABR Groep, een uitzendbureau met vestigingen in Den Hoorn en Barendrecht dat zich vooral met haar labels richt op personeel in veiligheid, infra, milieu en industrie. De 100% overname door de ABR Groep is tot stand gekomen door de bemiddeling van Marktlink Fusies & Overnames. EP92 werd bij de verkoop bijgestaan door Kruger te Rotterdam.

Ondernemer Rene Stevelink van Europe ’92 Uitzendbureau is het bedrijf in 1992 gestart. EP92 is een uitzendorganisatie die zich richt op het beschikbaar stellen van administratief, secretarieel, commercieel, technisch en financieel personeel van MBO tot aan academisch niveau. Stevelink besloot een nieuwe eigenaar voor het bedrijf te zoeken. Enerzijds omdat hij vindt dat zijn bedrijf toe is aan een nieuwe fase, anderzijds zodat hij zich kan concentreren op zijn andere bedrijven. [Lees meer →]

Noordvleugel presenteert actieagenda Smart Industry

October 16th, 2015 ·

Regionale aanpak inzet nieuwe industriële revolutie

(vlnr) Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink. Jaap Bond. Mark Denys. Leo le Du.

(vlnr) Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink. Jaap Bond. Mark Denys. Leo le Du.

In het bijzijn van ruim 150 aanwezigen uit het bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen heeft de Noordvleugel (provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht) vandaag de actieagenda Smart Industry Noordvleugel gepresenteerd. Hierin staat de ambitie om de nieuwste technologieën in de maakindustrie op grote schaal stimuleren. Zo wordt de regionale industrie uit de Noordvleugel internationaal competitief en kan zij duurzamer maatwerkproductie leveren.

In verzamelgebouw De Telefooncentrale in Alkmaar overhandigden Jaap Bond (gedeputeerde Noord-Holland en Boardlid), Mark Denys (Hub Manager Tata Steel IJmuiden en Boardlid) en Leo le Duc (directeur Amsterdam Science Park) de actieagenda aan Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, voorzitter van het landelijke Team Smart Industry en voorzitter van FME (Federatie voor de Metaal- en Elektrotechnische industrie). [Lees meer →]

Nieuwe eigenaar Easylogic zet in op integratie RFID

October 13th, 2015 ·

(links) Jan van Goch (midden) Alex Ofman(rechts) Peter van Es Foto door Rob Sas

(links) Jan van Goch, (midden) Alex Ofman en (rechts)  Peter van Es. Foto door Rob Sas.

Ondernemer Peter van Es heeft onlangs via een management buy-in een meerderheidsaandeel verworven in EasyLogic, de specialist in Radio Frequency Identification (RFID). Van Es zet in op verdere RFID-integratie in specifieke hardware-oplossingen. “Wij gaan de eindgebruikerservaring verbeteren door creatieve oplossingen”, aldus Van Es.

Van Es heeft de aandelen overgenomen van algemeen directeur Alex Ofman, die na ruim tien jaar toe is aan een volgende uitdaging. Fusie- en overnamespecialist Marktlink werd ingeschakeld om een geschikte MBI-kandidaat voor EasyLogic te vinden. [Lees meer →]

Nieuwe CFO Erik van Diepen begeleidt Emark bij groei

October 6th, 2015 ·

Erik van Diepen.

Erik van Diepen.

Marketingtechnologie specialist Emark heeft Erik van Diepen (34) als nieuwe CFO aangetrokken. Van Diepen zal de transitie en groei van Emark vanuit zijn financieel perspectief sturen. Emark kijkt uit naar de samenwerking met Van Diepen en verwacht onder zijn supervisie een professionele stroomlijning van het groeipotentieel van de organisatie.

Erik van Diepen begon zijn carrière als boekhouder bij de Albert Heijn. Hij groeide door tot coördinator en was in deze functie verantwoordelijk voor diverse financiële rapportages. Na vijf jaar begon Van Diepen aan een nieuwe uitdaging als finance manager bij DigitasLBI, voorheen Lost Boys. Spoedig maakte hij deel uit van de directie. In zijn jaren bij DigitasLBI heeft Van Diepen onder andere financiële en operationele processen geoptimaliseerd en veel transities en reorganisaties meegemaakt. Vanaf 2013 werd LBI overgenomen door Publicis. Van Diepen legde zijn focus die jaren vooral op de integratie met Digitas. [Lees meer →]

Emark behaalt hoogst haalbare status Salesforce Marketing Cloud partnerprogramma

September 24th, 2015 ·

EmarkEmark, specialist op het gebied van marketing technologie, heeft de EMEA Platinum status bereikt van het Salesforce Marketing Cloud partnerprogramma. Emark voldoet zo aan de hoogst mogelijke eisen van het partnerprogramma en is hiermee de grootste implementatiepartner van Salesforce Marketing Cloud in EMEA.

Salesforce (www.salesforce.com) is het Customer Success Platform en biedt zakelijke cloudoplossingen waarmee bedrijven en instellingen op een nieuwe manier contact leggen met hun klanten. Salesforce Marketing Cloud is een krachtig, 1:1 digitaal marketingplatform en helpt marketeers om het maximale uit iedere klantinteractie te halen. Dit doet het platform door gepersonaliseerde relevante klantcontacten via meerdere kanalen te creëren (e-mail, advertenties, social, web, mobiel, apps) die merkervaringen leveren. [Lees meer →]