OVER ONS

Pressrecord PR is een pr-communicatiebureau uit Haarlem met opdrachtgevers door heel Nederland. Wij ondersteunen zowel grote als kleine opdrachtgevers uit het mkb belangenorganisaties en (lokale) (semi)overheden.

Sinds 2007 hebben wij ons als pr-specialist toegelegd op contentproductie dat het vertrekpunt is voor het bemiddelen van redactionele aandacht.

Team van specialisten
Naast persberichten verzorgen onze zelfstandige communicatiespecialisten aanvullende (digitale) content. Content in de vorm van persinformatie,  waarmee wij  journalisten zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Denk aan de inhoud van een persmap: persberichten, persfoto’s, nieuwsvideo’s of infographics. Hierdoor neemt de kans op publiciteit meer dan evenredig toe.

Daarnaast produceren wij content voor interne communicatiekanalen. Denk hierbij aan uitgewerkte interviews voor uw personeelsblad, webteksten of posts op social media. Maatwerk per communicatiemoment, in nauwe samenwerking met onze klant, staat hierbij voorop.

Pressrecord biedt ook advies en ondersteuning bij crisiscommunicatie. Een essentiële service waarbij uitermate snel geschakeld moet worden. Daarnaast verzorgen wij op uw organisatie afgestemde pr-workshops en mediatrainingen.

ONZE LAATSTE PERSPRODUCTIES