Autohaus365 stelt orde op zaken in snel veranderende automotive wereld

Nieuwe online mobiliteitspartner biedt oplossing op maat

Met Autohaus365.nl is Nederland een nieuw online mobiliteitsplatform rijker, die zowel voor de zakelijke als particuliere rijder de snel veranderende wereld van de automotive branche voor de komende tien jaar inzichtelijk maakt. Autohaus365 is een dealerorganisatie met alle specialismen onder één dak. Het platform biedt voor iedereen een oplossing op maat en is erop gericht om het leasen, financieren en verzekeren van auto’s persoonlijker, makkelijker en overzichtelijker te maken.

Autohaus365 is het initiatief van Sjef ten Berge, Daniël van Dormael en Sjoerd van der Leeden. Drie specialisten met een grote staat van dienst in de automotive branche hebben elkaar in Autohaus365 gevonden. “Dit platform is een belangrijke aanvulling op het huidige aanbod”, zegt ten Berge. “Bij het leasen en financieren van een auto komt het aan op het maken van de juiste keuzes. Nu helemaal, want de markt van leasen en financieren van mobiliteit verandert snel tot en met 2030.

Veranderende markt richting 2030
Milieueisen en nieuwe regelgeving maken dat de consument zo milieuvriendelijk en prijsgunstig wil rijden. Daarnaast krijgen benzineauto’s beperkingen opgelegd. De helft van de auto’s is binnen tien jaar elektrisch, hybride of rijdt op waterstof. Auto’s rijden online of offline en er is een hoos aan nieuwe innovatieve gadgets. Ten Berge: “Als je een auto wilt leasen kom je voor veel vragen te staan: welk merk wordt het, welk type, zal ik elektrisch gaan rijden, welke leasevorm is de beste en hoe zit het met verzekeringen, reparaties en onderhoud? Met Autohaus365 maak je eenvoudig belangrijke keuzes binnen je persoonlijke mobiliteitswensen.

De autorijder wil geen dicht getikte contracten, maar een flexibele schil,” zegt Ten Berge. “Samen met Autohaus365 bepaal je de meest gunstige lease- of financieringsvorm. Financial leasing, operational leasing, private leasing, alles kan. De consument wordt steeds kritischer en veeleisender en wil eigenlijk binnen 24 uur weten of de deal financieel rond is. In plaats van meerdere dealerbedrijven te bezoeken, kan dit bij het all-in-one concept van Autohaus365 allemaal vanuit de eigen huiskamer worden geregeld.

Authaus365 zoekt nadrukkelijk samenwerking met dealers en kredietverstrekkers om de ontwikkelingen richting 2030 voor de consument financieel haalbaar te maken. “Met ons portaal willen we niet alleen het verschil maken,” geeft Ten Berge aan. “We willen met onze klanten vooral die reis aangaan. Uiteraard staan we garant voor persoonlijke aandacht en dezelfde zekerheden zoals bij de dealerbedrijven met wie we nauw samenwerken. Met Autohaus365 regel je vandaag de beste mobiliteit voor nu en over tien jaar.”