OVER ONS

Pressrecord Public Relations is het pr-bureau dat dagelijks actief is voor opdrachtgevers door heel Nederland. Wij ondersteunen bedrijven, belangenorganisaties en gemeenten. Ook werken wij voor marketing- en communicatiebureaus die de pr-communicatie voor hun klanten aan ons toevertrouwen.

Al bijna 13 jaar zijn wij specialist in het succesvol realiseren van publiciteit. Onze professionele persberichten en media-content, zijn een bron voor journalisten en redacties voor redactionele aandacht en dagelijkse nieuws-updates.

Team van specialisten
Pressrecord is een uitvoerend communicatiespecialist die bekend is met het gehele proces naar publiciteit. Als media-partner adviseren wij klanten bij de meest geschikte aanpak bij elk budget. Ons team aan flexibele en ervaren pr-communicatiespecialisten zijn elke dag in de weer voor de productie van persinformatie. Deze (digtale) content bevat redactionele elementen waarmee wij  journalisten zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Denk aan een persmap bestaande uit persberichten, persfoto’s, nieuwsvideo’s of infographics. Hierdoor neemt de kans op publiciteit voor jou meer dan evenredig toe.

Ook produceren wij  uitgewerkte interviews voor uw personeelsblad, webteksten of posts op social media. Maatwerk per communicatiemoment, in nauwe samenwerking met onze klant, staat hierbij voorop.

Crisiscommunicatie en pr-workshops
Pressrecord ondersteunt ook in crisiscommunicatie. Een essentiële service waarbij uitermate snel geschakeld moet worden. Daarnaast verzorgen wij op uw organisatie afgestemde pr-workshops en mediatrainingen zodat u niet met uw mond vol tanden staat als u de pers te woord moet staan. Informeer vandaag nog over hoe wij uw organisatie kunnen bijstaan!

ONZE LAATSTE PERSPRODUCTIES