Bevrijdingspop Haarlem presenteert: Pokey Lafarge

Pokey Lafarge (credits to Glenn Hall).Stichting Bevrijdingspop Haarlem maakt vandaag de vijfde nieuwe act bekend. De Amerikaans roots artiest Pokey LaFarge is toegevoegd aan de nu al indrukwekkende line-up.

Op maandag 5 mei zal hij samen met zijn band een optreden geven op het grootste en oudste bevrijdingsfestival van het land. Eerder was al bekend dat ook; Jett Rebel, King Khan & The Shrines, Sven Hammond Soul en Kensington zullen optreden in de Haarlemmerhout.

Spraakmakende live optredens
Pokey LaFarge, 31 jaar oud, is een populaire muzikant die door Amerikaanse folk en blues geïnspireerde muziek maakt. Sinds vorig jaar toert LaFarge met een groep van vijf muzikanten; Joey Glynn (basgitaar), Adam Hoskins (gitaar), Ryan Koenig (harmonica, wasbord en kleine trom), TJ Muller (kornet en trombone) en Chloe Feoranzo (klarinet en saxofoon). Zijn vrolijke muziek wordt betiteld als ongecompliceerd en pretentieloos en gaat terug naar de Fifties. De live optredens van hem zijn altijd zeer spraakmakend en ook om die reden altijd snel uitverkocht. Mooi dus dat hij komt optreden in de Haarlemmerhout; plaats genoeg!

Over dit persbericht: PR Bureau Pressrecord Public Relations uit Haarlem zet zich sinds eind 2009 belangeloos in om Nederlands oudste bevrijdingsfestival te ondersteunen in communicatie en PR. Hierbinnen zorgt Pressrecord via free publicity voor publiciteit gebaseerd op een Public Relations plan waarbij we beginnen met persberichten schrijven. Voor Bevrijdingspop Haarlem is de positionering van Bevrijdingspop via diverse mediamomenten van belang om vrijwilligers te werven, bezoekers te interesseren en het creëren van draagvlak voor dit festival onder de stakeholders en sponsoren.

Lees HIER de online publicaties naar aanleiding van dit persbericht.