De eerste Occhio Lounge in Nederland bij Versteeg Lichtstudio

Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft medio november de allereerste Occhio Lounge van Nederland geopend. In een hotel sjieke setting worden alle noviteiten van Occhio getoond, die dit jaar gepresenteerd zijn tijdens de Euroluce in Milaan, inclusief de Luna-serie. Deze nieuwe productlijn voegt sfeer en warmte toe aan de strakke ontwerpen.

Occhio staat voor kwaliteit van het licht, kwaliteit van het design en de levenskwaliteit van de gebruiker. Met zijn hoge CRI-waarde van 97 komt Occhio wel heel dichtbij de natuurlijke weergave van kleur.

Bij Occhio gaat het in de eerste plaats om het gewenste lichteffect en daaromheen wordt een tijdloos design ontworpen van de hoogst haalbare kwaliteit met de meest handige features voor een optimaal gebruiksgemak.

In de showroom in Haarlem komen deze drie facetten tot zijn recht in de verschillende ontwerpen en lichtfuncties. De armaturen zijn voorzien van touchless bediening en colour tune voor het instellen van de lichtkleur. De lampen zijn te koppelen via Occhio Air, een Casambi gestuurd systeem; door één lamp te bedienen, gaan de andere lampen gelijk mee.

Via Occhio Air kunnen lichtscènes ingesteld worden, voor elke activiteit een andere setting, waardoor je een ruimte compleet anders kunt laten lijken.

Versteeg Lichtstudio is een familiebedrijf en heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van o.a. woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants. Met een team van 4 personen geven ze lichtadvies, delen ze hun technische kennis met consumenten, architecten, installateurs en andere vakspecialisten.

Versteeg Lichtstudio
Turfmarkt 18
2011 CB Haarlem

Openingstijden:
Di t/m vr 9.00 – 18.00 uur
Za. 10.00 – 17.00 uur