Home Alle persberichten Doneer via je app en ‘Be A Local Hero’ voor Bevrijdingspop

Doneer via je app en ‘Be A Local Hero’ voor Bevrijdingspop

0

LogoStichting Bevrijdingspop werkt met de campagne ‘Be A Local Hero’ samen met Whydonate aan de toekomst van het festival. Door kleine vrijwillige donaties van bezoekers kunnen ook in de toekomst grote artiesten, zoals Blof dit jaar, geboekt worden. En op die manier blijft het oudste festival van Nederland ook na 2014 gratis toegankelijk! Een donatie kan nu al gedaan worden via de app van Whydonate.

Whydonate is een app die bedacht is door 2 jonge Haarlemse ondernemers waar je snel, gemakkelijk én anoniem mee kunt doneren. Op 5 mei staat Whydonate op het festival terrein. Iedereen die op 5 mei bij de stand van Whydonate een donatie doet aan Bevrijdingspop Haarlem of laat zien dat dit reeds is gedaan via de app, zal op een feestelijke manier op de foto worden gezet en benoemd worden tot officiële ‘Local Hero’. Ook na 5 mei blijft het mogelijk om een donatie via deze app te doen.

Download de app
Om te kunnen doneren, download je de gratis app ‘whydonate’ in de App of Play store. Met een paar drukken op de knop is jouw vrijwillige bijdrage aan Bevrijdingspop Haarlem geleverd.

Over Bevrijdingspop
Stichting Bevrijdingspop organiseert al sinds 1980 jaarlijks het bevrijdingsfestival in Haarlem – Noord-Holland en is daarmee het oudste bevrijdingsfestival van Nederland. Zo’n 450 vrijwilligers werken hard mee aan dit unieke festival. Het festival biedt nationale en internationale artiesten een podium en geeft ruim 100.000 toeschouwers elk jaar weer een mix van hedendaagse popmuziek, alternatieve muziek, straattheater en kinderentertainment. Om op deze wijze de Vrijheid te vieren. Sinds 2008 organiseert Bevrijdingspop ook een klassiek herdenkingsconcert op 4 mei met dit jaar Niels Geusebroek als hoofd-act. Meer info: www.bevrijdingspop.nl.