Emark verhuist en breidt netwerk internationaal verder uit

Team Emark @ new office in Haarlem
Team Emark @ new office in Haarlem

De specialist op gebied van marketingtechnologie Emark, opent een vestiging in Barcelona. Emark zet deze stap vanwege de toenemende vraag naar expertise en kennis op het gebied van Salesforce Marketing Cloud en marketingautomatisering in Zuid-Europa.

“We bieden inmiddels onze expertise aan via kantoren in Haarlem, Barcelona en Krakau en in zeven verschillende talen. De opening van de vestiging in Barcelona toont aan dat de strategische en technologische ontwikkeling van Emark ook internationaal steeds meer een vlucht neemt,” aldus Eric Verhage, CEO van Emark. “Onze ambitie is om in de nabije toekomst kantoren te openen in Groot-Brittannië en Duitsland.”

Verhage: “Naast onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van data en technologie, helpen wij klanten bij de digitale transformatie van hun marketingprocessen. Onze kracht ligt in de combinatie van online klantcontactstrategie, klantdata, marketingtechnologie en het stroomlijnen van processen. Dit leidt tot persoonlijkere relaties met klanten en daardoor tot betere marketing-, sales- en conversieresultaten”.

Emark.nlVerhuizing
Het nieuws over de internationale expansie valt samen met een lokaal verhuisbericht: in Nederland neemt Emark afscheid van het huidige hoofdkantoor aan de Wilhelminastraat in Haarlem om een groter pand aan de Nieuwe Gracht 74 te betrekken.

Verhage: “De verhuizing is een gevolg van onze sterke groei. Wij gaan naar een nieuwe locatie waar we de ruimte hebben om te groeien. In het afgelopen jaar is het personeelsbestand met 200% toegenomen en die groei zet de komende tijd door.”

image002