Home Alle persberichten Feestelijke heropening Wijkcentrum Stichting Dock

Feestelijke heropening Wijkcentrum Stichting Dock

0
Stichting Dock in voorbereiding op de heropening
Stichting Dock in voorbereiding op de heropening

Burgemeester Bernt Schneiders heropent zaterdag 19 september om 11 uur wijkcentrum Europawijk aan de Laan van Berlijn in Schalkwijk. Welzijnsorganisatie DOCK Haarlem heeft het wijkcentrum in de zomermaanden een ingrijpende metamorfose gegeven om tegemoet te komen aan de vraag naar passend aanbod van diverse doelgroepen.

De opening door de burgervader wordt begeleid door muziek van respectievelijk drumband ‘Jong Damiate’ en band ‘Ongeremd’. Om 11.15 is publiek welkom om onder genot van een drankje het wijkcentrum te bekijken en deel te nemen aan diverse workshops. Voor de kinderen zijn diverse activiteiten georganiseerd en is er een springkussen.

Prijsvraag
Door de metamorfose van het wijkcentrum en de impact daarvan op het hele westelijke deel van Schalkwijk verbindt DOCK Haarlem een prijsvraag voor een nieuwe naam aan de gerenoveerde locatie. Bezoekers kunnen zaterdag hun idee├źn inbrengen en hiermee een verzorgd diner winnen door de vaste kookploeg van DOCK Haarlem: De Kleurrijke Keuken.

DOCK Haarlem werkt in opdracht van de gemeente Haarlem in de stadsdelen Schalkwijk, Oost en Noord. Het beleid van de gemeente is leidend voor ons brede aanbod: van kinder- tot ouderenwerk. In Haarlem beheren wij drie grote wijkcentra en bijna tien accommodaties waar we ons richten op specifieke groepen zoals ouders en opvoeders, startende ondernemers, actieve wijkbewoners en natuurlijk jongeren.

Website: www.dock.nl/haarlem