Gratis handdoek voor 200 waaghalzen ‘Schalkwijk in Zee!’

Warming up voor de Nieuwjaarsduik 2014 Schalkwijk in ZeeAlhoewel het water van de Molenplas ijskoud is, zal de ontvangst tijdens de derde traditionele Nieuwjaarsduik ‘Schalkwijk in Zee!’ voelen als een warm bad. De eerste 200 deelnemers aan de derde plons in de Molenplas krijgen een gratis handdoek voor hun heldhaftige prestatie. Hiernaast is er ook voor toeschouwers van alles te doen. Terwijl Haarlem 105 verslag doet van dit start-het-jaar-fris evenement, zorgt restaurant de Molenplas dat er heerlijke winterse snert en glühwein verkrijgbaar is. Ook is er swingende muziek om het publiek voor en na de duik op temperatuur te houden.

De presentatie ligt evenals voorgaande jaren wederom in handen van Remco Rhee. Aansluitend aan de duik is er bij Restaurant de Molenplas een Nieuwjaarsborrel tot 16.30 uur. Het restaurant is open voor het diner, speciaal voor mensen die geen zin hebben om op de eerste dag van het jaar achter het aanrecht te staan.

Om de derde Nieuwjaarsduik tot een succes te brengen zijn er nog steeds enthousiaste duikers, plonsers, poedelaars en bommetjes nodig. Op 1 januari start om 14.00 uur de registratie. Een uur later kan het eerste gegil worden waargenomen. De handdoeken worden uitsluitend weggegeven onder mensen die zich via de website www.schalkwijkaanzee.nl inschrijven.

Deelnemers en bezoekers zijn vanaf 14:00 uur welkom bij de Molenplas, Waertmolenpad 1 – 2036 ES te Haarlem. Deelnemers worden voor de eigen veiligheid aangeraden om (water)schoenen te dragen.

Programma
14.00 uur Aanvang registratie Nieuwjaarsduik
Muzikale opwarmers op het podium:
o.a. DJ Kes en meidenband Stijl Achterover
14.50 uur Demo Flyboarden
14.55 uur T.W.O.-Dance Warming Up
15.00 uur Startschot Nieuwjaarsduik onder begeleiding van tromgeroffel van de Wereld Muziek School
Met aansluitend Nieuwjaarsborrel bij Restaurant de Molenplas met optreden van Stijl Achterover.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door onder andere Ymere, Pré Wonen, Elan Wonen, gemeente Haarlem, Dock, Wijkraden Schalkwijk, Event Label en Peacock Events en Restaurant de Molenplas. Voor meer informatie kunt u terecht op www.schalkwijkaanzee.nl.

logo_schalkwijkaanzee