House of Covebo lanceert Aanpakkers.nl: vernieuwend platform voor zzp’en in de bouw en techniek

Arbeidsbemiddelaar House of Covebo introduceert deze week het online platform Aanpakkers.nl. Dit platform wordt speciaal gelanceerd om zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp’ers) in de bouw- en technische sector te voorzien van opdrachten en van praktische ondersteuning op het gebied van facturatie en zakelijke overeenkomsten. Het platform helpt zzp’ers aan opdrachten en het verbindt specialisten eenvoudig met potentiële opdrachtgevers.

Aanpakkers.nl streeft er naar om binnen nu en drie jaar 10.000 ZZP’ers op een opdracht te plaatsen met een continue aanbod van meer dan duizend openstaande opdrachten. Het platform is een gezamenlijk initiatief van vier gerenommeerde spelers op het gebied van zzp-bemiddeling in de bouw en techniek: Covebo, Effect, MAATT en VNOM. Samen zijn zij jaarlijks verantwoordelijk voor duizenden individuele opdrachten binnen deze sectoren. Het platform speelt in op een sterke stijging van het aantal ZZP’ers in de bouw en techniek; in 2022 steeg het aantal zelfstandigen zonder personeel in deze branche met 39%. Meer dan twee derde van de zelfstandigen geeft aan ZZP’er te willen blijven.

Dave Smulders, Directeur Bouw & Techniek bij House of Covebo, deelt zijn motivatie voor de lancering: “De manier waarop mensen willen werken verandert. Zzp’en is aantrekkelijk en geeft meer vrijheid. Wij geloven dat je die nieuwe werkelijkheid zo goed en eerlijk mogelijk moet samenbrengen en inrichten. Onze labels hebben zelf al 500 opdrachten open staan door heel Nederland en bemiddelen al ruim 4.000 ZZP-ers op jaarbasis. Het is onze ambitie om met Aanpakkers.nl een begrip te worden voor zzp’en in de bouw en techniek. Dat bereiken we met een sterk merk en een optimale gebruikerservaring in arbeidsbemiddeling en ondersteuning.

Aanpakkers.nl maakt gebruik van het gevarieerde aanbod aan opdrachten afkomstig van de verschillende labels binnen House of Covebo, waaronder Effect, MAATT en VNOM.

Meer informatie: www.aanpakkers.nl.