HRLM start opleidingstak met HRLM College

Aanbod van diverse workshops op het gebied van schrijven en uitgeven

logo collegeHRLM Media, uitgever van onder meer HRLM Haarlemse stadsglossy start met professionele en praktijkgerichte workshops door de makers van HRLM. De kennis en ervaring die zij dagelijks in de praktijk opdoen, willen trainers Jeannette Eversen en Lydia Zittema met het HRLM College met een breed publiek delen.

De workshops zijn voor een breed publiek geschikt: van starters in de media tot carrièretijgers die aan hun cv willen werken, van zzp’ers met een creatieve inslag tot toekomstige bladenmakers. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en interessante opdrachten leren de deelnemers de fijne kneepjes van het journalistieke vak en media.

Aanbod
Iedere workshop heeft een eigen insteek. Het aanbod van HRLM College bestaat uit ‘creatieve’ workshops als Doeltreffend Schrijven, Koppen en Intro’s en Korte Verhalen Schrijven, maar ook meer inhoudelijke workshops als Nieuwe Media en Creatief Ondernemen. Alle workshops worden gegeven door Jeannette Eversen, ondernemer en uitgever bij HRLM Media en Lydia Zittema, journalist en ZZP’er. Beiden hebben veel ervaring in het mediavak en willen deze ervaring op enerverende wijze overbrengen op de cursisten. De workshops worden overdag, ’s avonds en in het weekend gegeven.

Jeannette Eversen over HRLM College: “In de afgelopen jaren merkte ik dat er veel vraag is naar korte cursussen met een focus op de media. Om die reden is HRLM College ontstaan. Veel ondernemers en creatieven willen graag duidelijk een boodschap overbrengen. Dit is een ‘kunst’. Of dit nu voor een sollicitatie of voor het profileren van een eigen onderneming of initiatief is, met onze workshops bieden we voor diverse doelgroepen passende oplossingen zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen.”

Aanmelden
Meer informatie over de workshops is te vinden op www.hrlm-online.nl. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden voor het cursusaanbod.

Over HRLM Media
HRLM Media geeft al meer dan vijf jaar de succesvolle HRLM Haarlemse Stadsglossy uit. HRLM legt zich toe op het overtuigen van de schoonheid en het karakter van Haarlem voor een breed publiek. Daarnaast hebben zij voor het Frans Hals Museum een speciale editie over Frans Hals uitgebracht en presenteren zij elk jaar de specials HRLM’tje, voor kinderen en jonge ouders en HRLM Puur, voor een bewuster leven.