Marktlink Fusies & Overnames sluit zich aan bij wereldwijd netwerk

Marktlink Fusies & Overnames B.V. sluit zich per deze maand aan bij Geneva Group International AG (GGI). Dit internationale netwerk van accountants, juristen en overnameadviseurs telt meer dan 500 leden in 89 landen wereldwijd. Het lidmaatschap biedt toegang tot een groot aantal partijen dat een rol speelt in bedrijfsovernametrajecten, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om internationale vraagstukken van opdrachtgevers te beantwoorden.

Steeds meer opdrachtgevers wensen een internationale blik bij het zoeken naar de geschikte koper voor hun bedrijf. “Het vinden van buitenlandse overnamekandidaten wordt eenvoudiger met een direct netwerk van buitenlandse collega’s”, aldus Tim van der Meer, partner bij Marktlink. “Er is een veel groter aanbod als men over de grenzen kijkt. Daarnaast kan bijvoorbeeld ook de fiscale en juridische dienstverlening omtrent een overname eenvoudiger lokaal bij een betrouwbare partij worden neergelegd.”

Wereldwijd samenwerkingsplatform
Geneva Group International biedt haar leden de mogelijkheid om van een wereldwijd kennis- en samenwerkingsplatform te profiteren zonder hun onafhankelijkheid te verliezen. “De aansluiting van Marktlink resulteert in een win-win situatie: Geneva Group International profiteert van de bewezen track record van Marktlink en aan de andere kant zal Marktlink kunnen profiteren van de expertise van GGI kantoren over de hele wereld”, aldus de CEO van GGI, Michael Reiss von Filski.

Met opgeteld ruim 17.600 professionals en een omzet van ruim € 2,9 miljard, geldt Geneva Group International als één van de grootste en vooraanstaande netwerken ter wereld. Leden zijn toonaangevende accountantskantoren, advocatenkantoren en overnameadviesbureaus die aan een strenge selectie zijn onderworpen om een lidmaatschap te mogen verkrijgen.