Meest saaie kantoormurenwedstrijd op Radio decibel

image003Haarlem, 17 juli 2012 – Saaie kantoormuren horen tot het verleden. Tot 24 juli maakt iedereen die niet tevreden is met het uiterlijk van een muur op de werkplek kans dat deze door professioneel airbrush- en graffitibureau SprayArt.nl wordt verfraaid.

SprayArt.nl, onderdeel van de Haarlemse Creatieve Industrie, heeft de wedstrijd opgezet in samenwerking met Radio Decibel. Dagelijks zijn radiospotjes met betrekking tot de wedstrijd te horen.

Ronald Duikersloot van SprayArt.nl is het brein achter de wedstrijd. ,,SprayArt.nl is een internationaal netwerk van airbrush- en graffitiartiesten. Wij begeven ons op allerlei terreinen. Dat kan verfraaiing van kinderkamers zijn, maar vooral van kantoorinrichtingen van verschillende bedrijven, internationale culturele projecten of festivals. Onlangs hebben we een project bij Radio Decibel gedaan. In ruil daarvoor kregen wij zendtijd. Het leek ons leuk om daar iets creatiefs mee te doen.’’

In de commercial van Radio Decibel wordt opgeroepen een foto in te sturen van de meest saaie kantoormuur. Uit alle inzendingen wordt een muur gekozen die geheel gratis gerestyled gaat worden. ,,Het gaat dus niet om het meest fraaie muur, want daar gaan wij juist voor zorgen. Het is een landelijke wedstrijd. Of de muur in Groningen of Heerlen staat, dat doet niet ter zake’’, verduidelijkt Duikersloot.

Volgens Duikersloot is de kracht van SprayArt.nl de samenwerking. ,,Dat geldt ook voor de Haarlemse Creatieve Industrie, eveneens een samenwerkingsverband maar dan van ondernemingen op het creatieve vlak. Door samen te werken bereik je meer. Doordat wij binnen SprayArt.nl samenwerken met internationale artiesten krijgen we de kans ook projecten in Spanje, Marokko en Turkije te doen. Waardevol dus!’’

De radiospot op Radio Decibel is tot 24 juli te horen op de verschillende frequenties van de zender. Foto’s kunnen vervolgens ingestuurd worden naar info@sprayart.nl. Meer informatie is te vinden op www.sprayart.nl of www.decibel.nl.