Home Alle persberichten Nieuwe Computer!Totaal website biedt hét antwoord op alle tech-vragen

Nieuwe Computer!Totaal website biedt hét antwoord op alle tech-vragen

0

IDG start RTV-campagne voor lancering vernieuwde website

Logo_Computer!TotaalAMSTERDAM 23 september 2013 – Vanaf vandaag start IDG met een RTV-campagne om de vernieuwde website van succestitel Computer!Totaal in Nederland te lanceren.

De nieuwe site van het grootste computermagazine van de Benelux, biedt gebruikers toegankelijke informatie over technologie die het leven leuker en gemakkelijker maakt. De lancering van het vernieuwde ComputerTotaal.nl betekent een verbreding van de doelgroep van IDG Nederland. Niet alleen tech-enthousiastelingen, ook de tech-beslissers zullen hun weg op het platform weten te vinden.

Het vernieuwde online platform van Computer!Totaal biedt de consument een one-stop-shop met reviews, how to’s en nieuws over consumentenelektronica. Computers, mobiele telefoons, tablets en gadgets horen bij ons dagelijks leven. Maar hoe haal je meer uit de apparaten die je al hebt? De site focust zich op oplossingen en het bieden van meer gebruiksgemak, met laagdrempelige en praktische stappenplannen, workshops, cursussen en tests: allemaal zeer toegankelijk en zonder nadruk op irrelevante tech-talk. Een belangrijke toevoeging van de nieuwe site is een laagdrempelige vraag- en antwoordmodule, waar iedereen vragen kan stellen en gemakkelijk antwoorden vindt. Niet alleen de website is volledig nieuw (in html5 gebouwd en voorzien van responsive design), ook de apps van MacWorld en Computer!Totaal hebben een make-over gekregen, net zoals de iPad- en Android-app om het magazine op te lezen.

Robert van Loon, directeur en uitgever van IDG Nederland: “Met deze site laten we zien dat technologie onderdeel is van ons dagelijks leven. We schrijven praktisch en oplossingsgericht over consumententechnologie in een taal die voor iedereen toegankelijk is. Technologie is niet meer voor nerds, het zit via je smartphone in je broekzak. Met zo’n smartphone kun je nog veel méér dan je denkt: die informatie vind je op ComputerTotaal.nl. Ook commercieel gezien heeft de website een verbeterslag gemaakt. Adverteerders vinden op de website meer dan genoeg ruimte om hun verhaal te vertellen.”

Functionaliteit: MijnComputerTotaal
Het vernieuwde Computer!Totaal biedt ook ruimte voor abonnees die het magazine Computer!Totaal digitaal willen lezen. Abonnees kunnen vanaf nu het magazine gratis downloaden op hun tablet via de Apple- en Android-app. In de ‘MijnComputerTotaal’ -omgeving worden de komende maanden steeds meer functionaliteiten toegevoegd, waaronder de aanschaf van losse digitale edities, losse artikelen en premium content als specials, koopgidsen, dossiers en nog veel, veel meer.

Over Computer!Totaal en IDG Nederland
Computer!Totaal bereikt zijn doelgroep via een maandelijks magazine, website en mobiele app (iOS en Android). Computer!Totaal is het grootste multimediale techmerk in de Nederlandse markt en onderdeel van het sterke en leidende portfolio van IDG Nederland, waaronder ook WebWereld en Zoom.nl. IDG is ‘s werelds grootste mediabedrijf en bereikt meer dan 280 miljoen tech-buyers in 97 landen.

De RTV-campagne

Beeldmateriaal

Enkele verschenen (online-) publicaties