Nieuwe website MisterClipping.com om internationale groei te ondersteunen

Mister Clipping, online grafisch dienstverlener en specialist in het vrijstaand maken van beeldmateriaal, heeft zijn website van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Naast een nieuw design hebben de marktleiders ook het complete opdrachtproces in een nieuw jasje gestoken. De flow van het aanbieden van een opdracht tot en met het downloaden van bewerkte beelden is in een wizard gegoten. Hiernaast zijn de mogelijkheden voor het up- en downloaden van beelden verder uitgebreid. De nieuwe www.MisterClipping.com is vertienvoudigd in capaciteit en tot acht keer zo snel als zijn voorganger.

Het online platform moet de sterke internationale groei van Mister Clipping ondersteunen. Met kantoren in de Verenigde Staten en Duitsland heeft de grafisch dienstverlener zijn positie wereldwijd sterk verstevigd. Aan de ontwikkeling van de nieuwe website is een investeringsronde voorafgegaan, die succesvol is afgerond. Hierdoor worden de komende jaren naar verwachting ook vestigingen geopend in Engeland, Frankrijk, Italië, België en Scandinavië. Ook het aantal diensten van Mister Clipping wordt de komende maanden uitgebreid en gaandeweg in de nieuwe applicatie opgenomen.

“Er is behoorlijk geïnvesteerd in de applicatie, de capaciteit en de support. Onze klanten eisen nu eenmaal dat we snel, goed én goedkoop zijn. En ze willen uiteraard de beste service. Dat vergt nogal wat van de applicatie, maar óók van onze organisatie. We zijn een online bedrijf, maar als mensen daar behoefte aan hebben willen we ze ook in hun eigen taal, in hun eigen tijdzone persoonlijk te woord kunnen staan”, aldus David Jonkers, CEO van Misterclipping.com. “Na een succesvolle lancering van de applicatie en uitvoerig testen is Misterclipping.com helemaal klaar voor internationale expansie.”

Misterclipping.com heeft de online applicatie vanaf de start in mei 2005 voortdurend doorontwikkeld. Beelden worden via Misterclipping.com gegarandeerd binnen 1 tot 24 uur handmatig vrijstaand gemaakt en via de applicatie weer afgeleverd, ongeacht het aantal.