Officiële opening Seats2meet concept in Office Hotel Zuid op 4 februari

Office Hotel ZuidOp 4 februari aanstaande wordt aan de Fonteinlaan in de Haarlemmerhout officieel een nieuwe vestiging geopend van Seats2meet in Office Hotel Zuid. Office Hotel Zuid, gelegen aan de Haarlemmerhout, is de derde en nieuwste Office Hotel locatie dat Haarlem rijk is naast de succesvolle locaties bij Plaza West en bij Centraal Station Haarlem. Seats2meet wordt gemanaged in samenwerking met Klaartje Vreeken en wordt feestelijk geopend met een lezing van Ronald van den Hoff, de oprichter en visionair achter Seats2meet.

Belangstellenden zijn vanaf 15:00 uur welkom op locatie. Van 16:00 tot 17:00 uur geeft Van den Hoff een masterclass ‘Organisatie in transitie: de weg naar Society 3.0’. Er zijn nog slechts enkele van de 75 kaarten beschikbaar via de website www.officehotel.nl. Aansluitend vindt er een borrel plaats.

Office Hotel Haarlem is een all-in kantorenconcept, waarbij ondernemers al vanaf 249 euro per maand over een eigen kantoor beschikken. De ondernemer hoeft alleen het kantoor in te richten, waarna hij onder andere kan leunen op algemene ruimtes, snel internet en een bemande receptie. Het derde Office Hotel vormt een alliantie met Seats2meet, een software-service die ondernemers met dezelfde interesses en belangen met elkaar in contact brengt via het verhuren van ontmoetingsplaatsen en werkplekken of het organiseren van evenementen. Al meer dan 130 locaties in Nederland werken volgens het Seats2meet-model.

Luigi Prins, directeur Cobraspen Vastgoed en initiator van Office Hotel, is enthousiast over de locatie en de samenwerking met Seats2meet: “Op een bedrijvige locatie als Office Hotel helpt Seats2meet ondernemers om kansrijke ontmoetingen te organiseren en een waardevol netwerk op te bouwen. Met dit concept hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan een groei in netwerk, kennis en omzet van ondernemers op een inspirerende locatie naast het oudste stadsbos van Nederland.”