Opnieuw mooie donatie Kika Jeugdtoernooi S.V. Alliance ’22

Tijdens het KiKa Alliance voetbaljeugdtoernooi dat afgelopen weekend is gehouden bij voetbalvereniging SV Alliance ’22 is opnieuw een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel. De ruim 90 ingeschreven teams uit de regio brachten meer dan duizend sportievelingen op de been. Gezamenlijk wisten zij tijdens het charitatieve voetbaltoernooi meer dan 2.000 euro in het laatje te brengen.

Het toernooi werd voor het derde jaar op rij georganiseerd. Het inschrijfgeld en de baromzet kwamen uiteindelijk ten gunste aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa heeft als doel om de genezingskans van kanker bij kinderen in 2025 te verhogen naar 95%. Hiervoor is veel kostbaar onderzoek nodig.

Hoofdsponsor Mooijekind Vleut Makelaars van SV Alliance ’22 zorgde, in lijn met de sportieve dag, voor een gezonde versnapering voor de jeugdige voetballertjes. De tomaatjes en aardbeien waren niet aan te slepen, terwijl de officiële KiKa mascotte zijn beste beentje voor zette om de kinderen te vermaken met een vrolijk dansrepertoire. De aanwezigen mochten met de reusachtige beer op de foto en er werd een originele EK-bal verloot.