Home Alle persberichten Permanente locatie Home Stock Haarlem officieel geopend

Permanente locatie Home Stock Haarlem officieel geopend

0
Permanente locatie Home Stock Haarlem officieel geopend

Onder begeleiding van akoestische huiskamerconcerten van artiesten Isolde en Jari & Wiebe is afgelopen weekend de permanente winkellocatie van Home Stock aan de Drossestraat nummer 16-22 in Haarlem geopend. Het pop-up concept heeft hierdoor nu een vaste stek in de Bloemenstad, waar het 600 vierkante meter winkelruimte ter beschikking heeft. Tijdens de opening konden kinderen onder begeleiding van het Grafisch Werkcentrum Amsterdam een eigen poster samenstellen en drukken.

In het bijzijn van genodigden, waaronder diverse landelijke (vak)journalisten en bloggers, verrichten de kinderen van eigenaren Wouter Boon en Sita Baarsma de officiële opening van het nieuwe pand. De eigenaren zijn trots dat het concept, dat ooit als pilot in Haarlem begon, is aangeslagen. Home Stock heeft een eigen lijn uitgebracht, maar verkoopt ook verrassende merken als HK Living, Zuiver, Madam Stoltz en BePure.

Home Stock is dé plek in Haarlem om industrieel vintage, nieuwe meubels, eigentijdse sieraden en verrassende accessoires te scoren. Het Home Stock-concept, dat sinds de start in 2014 is doorontwikkeld, hoopt de komende jaren meer vestigingen in Nederland te openen. De keten heeft inmiddels winkels in Haarlem, Eindhoven en Nijmegen en opent binnenkort een filiaal in Rotterdam. Naast de verschillende vestigingen heeft de keten een webshop.

Het permanente onderkomen bevindt zich aan de overkant van de locatie waar Home Stock ooit het levenslicht zag. Baarsma: “We hebben een ongelooflijke fijne tijd gehad in ons oude pand, maar we hebben veel zin in deze nieuwe plek. Er is genoeg ruimte om mooie verrassende artikelen en meubels te laten zien en klaar te staan voor advies en een gezellig praatje. Onze stylisten staan te trappelen om de klanten ook hier weer te mogen verrassen en te inspireren.