Home Alle persberichten Definitieve namen Bevrijdingspop Haarlem 2010 bekend

Definitieve namen Bevrijdingspop Haarlem 2010 bekend

0

Bevrijdingspop Haarlem dat dit jaar 30-jaar bestaat,  maakt de namen bekend die op 5 mei a.s. op het podium zullen schitteren. Ook dit jubileumjaar maakt maakt Bevrijdingspop haar naam als festival waar met een veel belovende line-up. Bands en acts die in Haarlem zullen optreden zijn o.a. Ed Kowalczyk (of Live), Junkie XL, Giovanca, Tim Knol, Jurk! en La Caravane Passe. De sluitact op het Provincie Noord Holland podium is dit jaar met veel succes herrezen GOTCHA! Allstars.

Andere namen die deel uitmaken van de programmering zijn Gemma Ray & Band, The Popopopops, 7th Street, The Hype, Dio, de traditionele Rapbattle en Boemklatsch!

In haar 30 jarig bestaan is Bevrijdingspop vele malen een springplank geweest voor (inter)nationaal talent. Ook dit jaar is er veel 3 FM Serious Talent geprogrammeerd in de vorm van Want Want, Giovanca, Go Back To The Zoo, Drive Like Maria en het Haarlemse Baskerville!

Locatie en tijden

Bevrijdingspop 2010 vindt zoals ieder jaar plaats op 5 mei.

Op het Vlooienveld (Haarlemmer Hout) komt het Provincie Noord Holland Podium te staan met een gevarieerde programmering van 12.00 tot 24.00 uur.

In het Frederikspark komt het Jupiler Podium te staan. Op dit podium zullen optredens plaatsvinden van 12.00 tot 23.00 uur.

Het Florapark wordt net als voorgaande jaren van 12.00 tot 19.45 uur gebruikt voor het kinderfestival dat dit jaar mede mogelijk wordt gemaakt door MasterPeace