Programma Nieuwjaarsduik in Molenplas Schalkwijk bekend

Editie 2013Terwijl de inschrijvingen voor de tweede editie van de Nieuwjaarsduik in de Molenplas in het Haarlemse Schalkwijk via de website www.schalkwijkaanzee.nl binnenstromen, maakt de organisatie het programma voor 1 januari bekend. De presentatie van dit eerste evenement van het jaar ligt evenals vorig jaar in handen van de Haarlemse televisiemaker en Radio-DJ Remco Rhee. Rhee zal om 15.00 uur op gepaste wijze het “startschot” geven voor de collectieve duik in de Molenplas in het Haarlemse Schalkwijk.

Live volgen
Radio Haarlem 105 is tijdens de Nieuwjaarsduik op locatie aanwezig om verslag te doen van dit start-het-jaar-fris-evenement. Zo kunnen Haarlemse niet-deelnemers het spektakel vanuit de warme huiskamer live volgen. Restaurant De Molenplas zorgt dat voor de deelnemers en voor de toeschouwers “koek en zopie” verkrijgbaar is.

De Wereldmuziek school, wereldberoemd onder vele jonge muzikale Schalkwijkers, zal de spanning opvoeren met een oorverdovend tromgeroffel als de deelnemers het frisse water trotseren. Voor de veiligheid van de deelnemers zijn hulpinstanties aanwezig. Alle deelnemers en toeschouwers van de duik krijgen een warme muts aangeboden van Overspaern Makelaardij, de nieuwe sponsor van deze kersverse traditie.

Nieuwjaarsborrel en live muziek
Aansluitend aan de Nieuwjaarsduik vindt van 15:30 uur tot 17:00 een Nieuwjaarsborrel plaats in Restaurant de Molenplas. De akoestische meidenband ‘Overstekend wild’ zal de borrel muzikaal omlijsten.

Aanmelden en meeduiken
Iedereen kan zich tot uiterlijk 30 december inschrijven voor de Nieuwjaarsduik via de website www.schalkwijkaanzee.nl. Deelnemers en toeschouwers zijn vanaf 14:00 uur welkom en worden bij aankomst opgewarmd door DJ-sounds van www.glittergolf.nl. Deelnemers worden aangeraden om (water)schoenen te dragen voor de eigen veiligheid.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door: Gemeente Haarlem, Pré Wonen, Ymere, Elan Wonen, Restaurant de Molenplas, Overspaern Makelaardij Haarlem, Haarlem 105, Event Label en Peacock Events.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.schalkwijkaanzee.nl.

schalkwijkaanzee