Shortstay provider Htel Amstelveen biedt eigen ‘food market’

Nieuwe 24/7 service voor gasten van Htel Serviced Apartments

Htel, de grootste dienstverlener van appartementen met een hotelservice in de regio Amsterdam, heeft sinds eind oktober een unieke ‘food market’ in de centrale hal. Het prijswinnende concept van Jutter Speijs biedt 24/7 service dankzij een self-payment faciliteit. Gasten kunnen terecht voor luxe snacks, boodschappen of een maaltijd.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze extra service het verblijf voor onze gasten extra aangenaam maakt. Het past uitstekend bij alle andere vijfsterren services die Htel aan haar gasten biedt”, vertelt Luigi Prins, directeur Htel Serviced Apartments. Door de samenwerking met Jutter Speijs kunnen gasten 24/7 kiezen uit een breed assortiment.

Jutter Speijs
Jutter Speijs biedt een uniek concept dat in 2017 de prijs voor beste startup won. Dankzij de inzet van nieuwe technologie heeft de onbemande winkel een self-payment faciliteit. Hierdoor is de winkel 24/7 open. De winkel biedt een open en sfeervolle beleving. Gasten genieten in een ontspannen plek van een ruim aanbod aan drankjes, eten en aanverwante producten. Jutter Speijs zorgt ervoor dat de producten in de food market regelmatig worden vernieuwd, zodat alle producten altijd vers en beschikbaar zijn.

Biologisch
De producten zijn waar mogelijk biologisch. Voor ieder moment van de dag worden de schappen gevuld met verse etenswaren. Pancakes en yoghurt voor het ontbijt, een salade of soepje voor tussen de middag en kant-en-klaarmaaltijden van de duurzame supermarktketen Marqt, lichte frisdranken, (lokaal) bier, bubbels, wijn, tapas en borrelhapjes voor de avond.

Minidesign winkeltje
In overleg met Htel heeft het ontwerp van de minishop een sfeervol, natuurlijk karakter: veel hout, staal en sfeerverlichting. Patrick Dekker, mede-eigenaar Jutter Speijs: “Onze shop-in-shop wordt altijd zo ontworpen dat het past bij de uitstraling van een hotel. Het is eigenlijk een minidesign winkeltje dat moet passen binnen het interieur. Zo creëer je een zo toegankelijk mogelijke entree.

Over Htel Serviced Apartments
Htel Serviced Apartments is een huisvestingsconcept voor bedrijven dat tijdelijke woonruimte biedt voor werknemers en directieleden in de regio Amsterdam. Htel lanceerde in 2003 de eerste full service-appartementen en was daarmee de eerste aanbieder in Nederland op dit gebied. Met 300 appartementen is Htel tevens één van de grootste aanbieders van Nederland. Htel is een full serviceprovider met services van een 5 sterren hotel (waaronder technische dienst, schoonmaak, gratis wifi, fitness, zwembad en wellness-faciliteiten) en heeft appartementen van 22 tot 335 vierkante meter. De appartementen zijn volledig uitgerust met alle gemakken zoals men thuis ook gewend is.

Website: www.htelapartments.com.