Stichting Bevrijdingspop Haarlem organiseert Run4Freedom

Run4FreedomOm het thema van Bevrijdingspop; ‘Vrijheid verbindt ons’ te benadrukken organiseert Stichting Bevrijdingspop Haarlem voor het eerst een Run4Freedom. Op vrijdagavond 4 april, start 20:30 uur, zal deze loop met muziek van dj’s langs vier vrijheidslocaties in Haarlem gehouden worden. Iedereen, van jong tot oud die vrijheid een warm hart toedraagt, kan voor € 5,- de 5 kilometer lange route afleggen. Er is beperkt plek, dus schrijf je nu in; vol = vol.

De Run4Freedom die mede georganiseerd wordt door SportSupport, begint en eindigt in de Haarlemmerhout. Alle deelnemers zullen als één groep de route afleggen langs vier aan het thema vrijheid gerelateerde objecten en locaties in de Haarlemse binnenstad.

De vier vrijheidsplekken zijn; Joods Monument op ‘t Philip Frankplein (achter de Philharmonie), Noord-Hollands Archief Janskerk (Jansstraat), Corrie ten Boomhuis (Barteljorisstraat) en Openbare basisschool Hannie Schaft (Linschotenstraat). De Run is een harmonieus groepsgebeuren zonder wedstrijd karakter. Judoka en dj Dennis van der Geest zal als ambassadeur van bevrijdingspop ook aan de loop deelnemen.

Backstage
Inschrijven voor de Run4Freedom kan vanaf 5 maart via de website www.bevrijdingspop.nl. Alle ingeschreven deelnemers krijgen voor Bevrijdingspop op 5 mei een backstage-kaart. Op deze manier wil de vrijwilligersorganisatie geïnteresseerden de mogelijkheid geven om een kijkje te nemen achter de schermen.