SugarCity Events nieuwe locatie van internationale denimbeurs Kingpins Show

De grootste en belangrijkste denimbeurs ter wereld, KingPins Show, strijkt in april 2020 neer in de spraakmakende industriële evenementenlocatie SugarCity Events in Halfweg. De komende editie staat meer dan 10.000 vierkante meter beursoppervlakte ter beschikking aan standhouders op het gebied van denim.

SugarCity Event biedt KingPins Show de faciliteiten en ruimte om verder door te groeien. De beurs groeide de afgelopen zes jaar explosief en noteerde de laatste editie al ruim 100 exposanten. De Amsterdamse versie van de internationale denimbeurs is komend jaar in oppervlakte 40% groter met 10.000 vierkante meter beursvloer. Hierdoor kan de organisatie nog meer standhouders een plek bieden bij KingPins Show.

De uitbreiding past bij de ambitie van de beurs voor meer nieuwe features. Oprichter van KingPins Show Andrew Olah heeft in Sugar City Events een locatie gevonden die de toonaangevende beurs naar het volgende niveau kan tillen: “We hebben dromen en doelen en waren daarom op zoek naar een locatie die perfect past bij KingPins Show Amsterdam. SugarCity Events biedt ons de ruimte, sfeer en faciliteiten om verdere groei van de KingPins Show te waarborgen.

Het SugarCity gebied
De ontwikkeling van het 110.000 m2 SugarCity terrein, waar de industriële evenementenlocatie SugarCity Events onderdeel van uit maakt, wordt uitgevoerd door de vastgoedontwikkelaar Cobraspen Groep. Veel mensen kennen de locatie al door de kleurrijk verlichte silo’s, die als eyecatcher van het gebied dienen. De evenementenlocatie is goed bereikbaar in de Randstad door een eigen treinstation. Door de ligging nabij luchthaven Schiphol is de locatie ook internationaal goed aan te reizen.

General manager Denise Schimmel van SugarCity Events: “We zijn ontzettend verheugd dat KingPins Show Amsterdam bij ons de nieuwe evenementenlocatie heeft gevonden om de dromen en doelen voor de komende tijd realiseren. De beurs wil het behaalde momentum de komende jaren behouden en de krachtige uitstraling nog meer glans geven. SugarCity Events is hier de ideale locatie voor.

KingPins Show is een denimbeurs met internationale allure met beurslocaties in wereldsteden als onder andere New York en Hong Kong. Schimmel: “De komst van KingPins Show toont aan dat wij grote internationale evenementen kunnen faciliteren en een breed pallet aan mogelijkheden bieden voor diverse opdrachtgevers.