Trainingsprogramma Wandel4daagse Haarlem van start in oktober

Trainingsprogramma Wandel4daagse Haarlem van start in oktoberDit jaar start de organisatie van Wandel4daagse Haarlem vroegtijdig met een voorbereidingsprogramma om deelnemers aan het wandelevenement in Haarlem optimaal klaar te stomen. Het trainingsschema begint op zaterdag 3 oktober en duurt in totaal dertig weken. De trainingen vinden zaterdags om 09:00 uur plaats bij tennisvereniging W.O.C. in Overveen. Onder leiding van een ervaren trainer en een team enthousiaste wandelaars werken de deelnemers naar het wandelevenement toe.

“Het programma zorgt niet alleen voor een goede voorbereiding van de vierdaagse, maar zorgt ook voor het opbouwen van een goede, algehele conditie. Bovendien is het een uitgelezen manier om te ontspannen en nieuwe mensen te leren kennen. Gegarandeerd dat iedereen na het voorbereidingsprogramma klaar is om vrij van blessures in mei volgend jaar vier dagen achter elkaar te wandelen”, aldus Jan Tonneman van Wandel4daagse Haarlem. “Deze dertig zaterdagtrainingen stellen de deelnemers in staat zich fysiek en psychisch op de wandeltocht voor te bereiden in de geweldig mooie omgeving van Haarlem en omstreken. Elk jaar krijgen we enthousiaste reacties van deelnemers, omdat ze vele nieuwe mooie plekjes in de regio op een ontspannen manier ontdekken. De organisatie hanteert officiĆ«le trainingsschema’s die voor de Wandel4daagse in Nijmegen zijn gemaakt.”

Training Wandelvierdaagse HaarlemDe vijfde editie van de wandelvierdaagse in Haarlem vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 8 mei. GeĆÆnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website www.wandel4daagsehaarlem.nl.

image001