Vakvrouwen beoordelen ‘Lekker Bloeiend!’-etalages

Jury vlnr Joyce Langenacker, Sarah Dikker, en Vivian Puype (foto Pressrecord).
Jury vlnr Joyce Langenacker, Sarah Dikker, en Vivian Puype (foto Pressrecord).

De winkeletalages van Haarlem krijgen de komende weken volop kleur met de wedstrijd ‘Lekker Bloeiend!’. Met een wedstrijd wil Stichting Bloemencorso Bollenstreek de verwachte 80.000 bezoekers van het evenement onderdompelen in het thema ‘Flowers & Fashion’.

Een deskundige jury, met onder andere de winnares van het SBS6-programma ‘Hollands beste bloemstylist’ Sarah Dikker (op foto midden), kijkt vanaf 24 april rond in de binnenstad om de winnende etalage te kiezen. Dikker wordt hierbij bijgestaan door interieur- en modestyliste Vivian Puype en wethouder Joyce Langenacker.

vlnr Vivian Puype, Sarah Dikker, en Joyce Langenacker (foto Pressrecord)...
vlnr Vivian Puype, Sarah Dikker, en Joyce Langenacker (foto Pressrecord)…

Deelnemen
Ondernemers die voor een thema-etalage gaan en mee willen dingen naar interessante prijzen kunnen zich tot 15 april aanmelden via info@vbgs.nu.

De 69ste editie van Bloemencorso Bollenstreek vindt van 20 tot en met 24 april plaats. Het is, na de Vierdaagse van Nijmegen, het grootste buitenevenement van Nederland. De wedstrijd vormt slechts een greep uit de activiteiten die plaatsvinden om het bloemencorso-DNA weer over de stad uit te doen waaien.

image001