Voormalig Lambermon’s omgedoopt tot BRASSS HAARLEM


 De Bestaande Brasserie & Suites aan de Korte Veerstraat in Haarlem heet voortaan BRASSS HAARLEM. Auteur Susan Smit lichtte zondagmiddag een tipje van de sluier van haar nieuwe boek Gisèle
om de opening van het nieuwe concept kracht bij te zetten.

Onder het genot van live muziek en een toast maakte ondernemend Haarlem kennis met het nieuwe concept van de exclusieve vergader- en dinerruimte en de hieraan gekoppelde suites.  


Met de naamswijziging breidt de locatie aan de Korte Veerstraat ook het concept uit. In het pand De Zon bestaat sinds zondag de mogelijkheid tot een zakelijke (meerdaagse) bijeenkomst en een verblijf in de Suites. Ook kan er getrouwd worden op een unieke locatie en gedineerd in de wijnkelder, uiteraard gekoppeld aan een verblijf in de suites.

Mylène Winkelman van BRASSS HAARLEM: “Het concept van het voormalige Lambermon’s is altijd gekoesterd gebleven met haar Franse allure en hoge kwaliteit. Toch zochten wij naar een geschikte overkoepelende naam. Dat is uiteindelijk BRASSS geworden. De drie s’en in de naam refereren aan de brasserie en suites.”

Elke eerste zondag van de maand vindt BRASSSunday plaats. Een sfeervolle invulling van uw zondag met heerlijke wijnen, huisgemaakte amuses en een wisselend thema. De eerste BRASSSunday in zijn soort werd opgeluisterd door auteur Susan Smit. Zij deed een introductie van haar nieuwe roman Gisèle, de epische, op ware feiten gebaseerde roman over kunst, liefde, vriendschap, oorlog en zelfbeschikking.

BRASSS Haarlem
BRASSS HAARLEM is gevestigd in het pand De Zon, het eerste warenhuis in Haarlem. Het warenhuis is in 1899 gebouwd in opdracht van Vroom en Dreesman. Op de gevel is nog steeds te lezen welke waren in dit eerste echte warenhuis verkocht werden. De lange banken in de Brasserie zorgen voor een sfeervolle en intieme uitstraling en door de open keuken is er altijd wat te zien. Via de statige trap komt u in de exclusieve ruimte op de eerste etage: BRASSS Upstairs, voorzien van eigen keuken en bar. Deze ruimte is af te huren voor een privé diner, walking dinner, trouwerij en zakelijke ontmoeting. Op de tweede en derde etage bevinden zich de luxe en unieke suites. Het zijn moderne en rustig ingerichte suites midden in het centrum van Haarlem. Iedere kamer is uniek en heeft zijn eigen extra faciliteiten.

website: www.brassshaarlem.nl