WAAROM PR?

Public relations is bij opvallend veel mkb-ondernemers nog onbekend terrein. Een algemene opvatting is dat pr per definitie te duur is en daarom alleen geschikt voor multinationals. Gelukkig is dat al lang niet meer zo.

Pr legt zich toe op het periodiek overbrengen van een boodschap naar de doelgroep om zo aan het gewenste imago te bouwen. Wij richten ons met name op nieuws en nieuwswaardige content als de basis voor pr en free publicity.

Door pr op de juiste wijze voor u te laten werken laat u uw concurrenten ver achter u. Free publicity is een kostenefficiƫnte en bovenal geloofwaardige manier van communiceren en heeft een groot bereik. Het zijn vooral mkb-bedrijven die deze mogelijkheden niet benutten. Een gemiste kans!

Met een kleine 12 jaar aan ervaring kent Pressrecord de snelste en meest efficiƫnte weg naar publiciteit. Onze ervaren specialisten begeleiden u intensief in het pr-traject. Bovendien zorgen wij dat uw nieuws bij de juiste journalisten op het juiste moment terechtkomt.

Waarom laten mkb-bedrijven pr vaak onbenut? Dat komt omdat ze het aanwezige nieuws zelf niet zien of de kennis ontbreekt. Laat ons u daarom helpen. Wij hebben een scherpe blik op nieuws en vertalen uw boodschap naar relevante nieuwswaarde. Met de juiste persconnecties en een enorme drive naar resultaat, helpen we uiteenlopende opdrachtgevers. En met resultaat!

ONZE LAATSTE PERSPRODUCTIES