WAAROM PR?

Public relations is bij opvallend veel mkb-ondernemers en instanties nog onbekend terrein. Een algemene opvatting is dat pr per definitie duur is en daarom alleen geschikt voor multinationals. Gelukkig is dat al lang niet meer zo.

Door pr op de juiste wijze voor u te laten werken neemt u een voorsprong op uw concurrenten. Free publicity is een kostenefficiënte en bovenal geloofwaardige manier van communiceren en heeft een groot bereik. Veel mkb-bedrijven, instanties en (lokale) overheden laten de mogelijkheden van pr nog te veel onbenut. Een gemiste kans!

Met een kleine 12 jaar aan ervaring kent Pressrecord de snelste en meest efficiënte weg naar publiciteit. Als ervaren specialist begeleid ik u intensief in het pr-traject. Bovendien zorgen wij dat uw nieuws op het juiste moment bij de juiste journalisten terecht komt.

Waarom mkb-bedrijven pr vaak onbenut laten? Dat komt omdat ze het aanwezige nieuws zelf niet (meer) zien of de kennis ontbreekt. Laat ons u daarom helpen. Wij hebben een scherpe blik op nieuws en vertalen uw bedrijfsactiviteiten naar nieuws. Met een enorme drive naar resultaat, helpen we inmiddels uiteenlopende opdrachtgevers. En met resultaat!

ONZE LAATSTE PERSPRODUCTIES