WAAROM PR?

Public relations is bij relatief veel mkb-ondernemers en instanties nog onbekend terrein. Een misvatting is dat pr per definitie duur is en daarom alleen geschikt voor multinationals. 

Door pr op de juiste wijze voor u te laten werken neemt u een voorsprong op uw concurrenten en vergroot u de zichtbaarheid van uw organisatie en activiteiten. Free publicity is een kostenefficiënte en manier van communiceren en bij de juiste aanpak bereikt u uw doelgroep via meerdere mediakanalen.

Met ruim 12 jaar aan ervaring kent Pressrecord de snelste en meest efficiënte weg naar publiciteit. Als ervaren specialist begeleiden wij intensief in het pr-traject en voorzien wij in advies. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuws op het juiste moment bij de juiste journalisten terecht komt.

Waarom laten veel mkb-bedrijven en organisaties pr dan nog onbenut? Dat komt doorgaans omdat ze het aanwezige nieuws zelf niet (meer) zien, de kennis ontbreekt om het met succes geplaatst te krijgen, het nieuws niet centraal staat of omdat de boodschap van een persuiting te commercieel wordt gebracht.

Maak daarom gebruik van ons medianetwerk en profiteer van onze jarenlange ervaring. Wij hebben een scherpe blik op nieuws en vertalen uw bedrijfsactiviteiten naar nieuws.

Met een enorme drive naar resultaat, helpen we inmiddels een verscheidenheid aan opdrachtgevers

ONZE LAATSTE PERSPRODUCTIES