Dart wordt DartGroup

 Om haar klanten nog beter te kunnen supporten bij het realiseren van hun ambities, gaat Dart  voortaan verder als DartGroup. De vier labels van DartGroup dragen elk hun expertise bij om de  relaties met de klant en hun stakeholders fiks te verstevigen. Dialoog en beleving staan hierin  centraal omdat ‘likeability’ essentieel is voor betekenisvolle relaties en opbouwend vertrouwen.

Wat verwachten klanten, relaties, prospects en medewerkers van het ‘bureau van de toekomst’, áls er überhaupt nog sprake is van een ‘bureau’? Deze vraag onderzocht brand en designbureau Dart. “We willen anticiperen op de invloeden van de economie en de exponentiële groei van online en social media, zodat we er volop gebruik van kunnen maken”, verduidelijkt managing director Patricia Andersen. “Met al deze input hebben we onze positionering aangescherpt en onze propositie nog aantrekkelijker en relevanter gemaakt.”

Het nieuwe denken en doen

De vier labels van de kersverse DartGroup leveren elk hun unieke bijdrage aan het creëren en versterken van engagement tussen klanten en klanten en hun stakeholders.

DartGroup is het overkoepelende label waaronder de ontwikkeling van strategisch creatieve ideeën, de realisatie van onderscheidende identities en de doorvertaling naar integrated media strategieën, vallen.

DartReport bundelt de aanwezige corporate reporting expertise. Kennis, consulting, tools, maar ook vooruitstrevende technieken en jarenlange workflowervaring versterken elkaar.

DartLab is een proeftuin en kweekvijver voor het nieuwe denken en doen, om samen met klanten en netwerkpartners co-creatie te stimuleren.

DartGreenspot is een platform voor vakinhoudelijke netwerksessies waar de laatste ontwikkelingen, trends en inzichten gedeeld worden.

Relatieversterkers

DartGroup vat haar belofte samen met het statement ‘creating engagement’. Andersen legt uit: “Al onze inspanningen zijn erop gericht relaties te versterken door middel van dialoog en beleving. Dat begint bij ons en onze klanten, het resulteert in versterkte relaties van onze klanten met hun stakeholders.”

Met de nieuwe propositie verwacht DartGroup haar klanten nog beter te kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.