DartGroup lanceert een nieuwe standaard in geïntegreerde corporate reporting

DartGroup introduceert een nieuwe benadering van geïntegreerde corporate reporting en content management via DartReport. Via het nieuwe label www.DartReport.nl combineert ze de expertise en ervaring op het gebied van jaarverslagen van DartGroup met een online content management systeem en workflow tools. DartReport moet zorgen voor een optimale synergie en interactie tussen content en context enerzijds en media en middelen anderzijds.

Doel van deze geïntegreerde approach is om ondernemingen en organisaties nog doeltreffender te adviseren op gebied van de meeste effectieve ‘corporate reporting mix’, waarbij online en offline elkaar versterken. DartReport creëert betrokkenheid door transparantie, interactie en het bieden van waardevolle informatie, die daadwerkelijk inzicht geeft in strategie, doelstellingen en prestaties. Met als doel een nog hoger niveau te realiseren in (online) corporate reporting: geïntegreerd, continu, stakeholderspecifiek en multimediaal.

Managing director Patricia Andersen: “De business unit DartReport staat garant voor mediasynergie en interactieve relevantie. DartReport beschouwt reporting primair als een strategisch communicatie- en reputatie instrument, dat stakeholders zowel moet informeren als involveren. Het sluit naadloos aan bij de belofte van DartGroup om engagement te creëren en identiteiten te versterken door een afgewogen mix van strategie, concept, content, design en multimedia. Het team van DartReport bestaat uit gedreven en ervaren specialisten in corporate reporting, die op basis van tientallen jaren ervaring opereren.”

Track record

DartGroup ontwikkelt jaarverslagen voor onder andere ABN AMRO, AEGON, Alliander, Nuon, Ordina en Ziggo. DartReport is een afzonderlijke en gespecialiseerde business unit van DartGroup en onderstreept de ambities in corporate reporting.