Eerste acts voor Bevrijdingspop Haarlem bekend

foto door Archie BackxBevrijdingspop Haarlem maakt de eerste namen bekend die op 5 mei a.s. in Haarlem zullen optreden. Na het grote succes van de vorige editie zijn er weer spraakmakende acts te gast op Nederlands oudste Bevrijdingsfestival. Het thema van dit jaar is “Vrijheid op straat”.

Op het Vlooienveld in de Haarlemmer Hout komt zoals ieder jaar het Provincie Noord Holland Podium te staan met een gevarieerd programma aan buitenlandse acts zoals Triggerfinger, The Baseballs, Ben L’Oncle Soul en Frankie & The Heartstrings, en tevens prominente Nederlandse acts als Dazzled Kid en Voice of Holland winnaar Ben Saunders. Natuurlijk wordt de dag traditioneel geopend met de winnaar van de Rob Acda Award waarvan de finale plaatsvindt op 8 april aanstaande.

Op het Jupiler Podium in het Frederikspark zullen wederom optredens plaatsvinden van 3FM Serious Talent acts zoals Gerhardt en Chef’Special, aangevuld met Moss, Beans & Fatback, Flinke Namen, Jah6, en Thee Attacks.

Het thema “vrijheid op straat” gaat Bevrijdingspop dit jaar ook daadwerkelijk op straat tot leven brengen in de aanloop naar het festival toe. De komende maanden zullen we de mensen op straat op verschillende manieren confronteren met de vraag: “wat is vrijheid”?