Home Alle persberichten Kees de Boekhouder bouwt met Vortex frontrunner positie verder uit

Kees de Boekhouder bouwt met Vortex frontrunner positie verder uit

0
Kees de Boekhouder bouwt met Vortex frontrunner positie verder uit

Kees de Boekhouder, de marktleider op het gebied van boekhouden voor zzp’ers en kleine ondernemers in Nederland, gaat een samenwerking aan met investeringsmaatschappij Vortex Capital Partners. De investering van Vortex ondersteunt de ambitie van de onderneming om haar frontrunner positie verder uit te bouwen tot een nationale go-to brand voor ondernemers.

De boekhoudmarkt kenmerkt zich door suboptimale oplossingen voor ondernemers, waar de onderneming doorgaans niet volledig en onvoldoende wordt ontzorgd. Online boekhoudprogramma’s bieden geen persoonlijke boekhoudondersteuning aan zzp’ers en kleine ondernemers. Andersom werken boekhouders veelal met complexe boekhoudsoftware die zich niet leent voor de eenvoudige administratie van zzp’ers en kleine ondernemers. Bovendien ervaren kleine ondernemers de tarieven van boekhouders als ondoorzichtig en draagt het vakjargon niet bij aan de transparantie van het boekhoudproces.

Kees de Boekhouder, gevestigd in Amsterdam, ontzorgt zelfstandigen door persoonlijke begeleiding en ondersteuning te combineren met een innovatief, eigen ontwikkeld platform. De organisatie is hiermee een van de weinige spelers die de ondernemersbehoefte volledig kan vervullen. Kees Monteban, CEO bij Kees de Boekhouder: “We geloven dat Kees de Boekhouder een oplossing biedt voor de administratieve uitdagingen waar zzp’ers en kleine ondernemers in heel Nederland mee worstelen. Dit reflecteert ook in de klanttevredenheid. De expertise van Vortex in tech, gekoppeld aan ondernemerservaring, draagt eraan bij dat we deze oplossing landelijk bereikbaar kunnen maken. We kijken ernaar uit om dit samen met Vortex en ons team te realiseren.

Kees de Boekhouder
Kees de Boekhouder is in 2009 opgericht door Kees Monteban en Marlou ter Berg. Het bedrijf biedt een all-in-one oplossing voor zzp’ers en kleine ondernemers, dankzij de combinatie van een sterk eigen ontwikkeld softwareplatform en de service van een persoonlijke boekhouder. De boekhouders begrijpen de vraagstukken van zelfstandigen en geven helder advies. De onderneming is over de afgelopen jaren sterk organisch gegroeid en bedient nu meer dan 6.500 klanten.

Joost Moerland, partner van Vortex, is erg enthousiast over de samenwerking: “Het is indrukwekkend hoe Kees de Boekhouder door haar sterk onderscheidende geïntegreerde aanpak en klantbenadering een grote basis van loyale klanten aan zich heeft weten te binden. De klanten zijn door de hoge tevredenheid vrijwel direct omgetoverd tot brandambassadeurs. We kijken ernaar uit om met de oprichters en het team te mogen samenwerken om hun ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken.

Over Vortex Capital Partners
Vortex Capital Partners is een gespecialiseerde investeringsmaatschappij die zich richt op software-, internet- en techgedreven ondernemingen. Het investeringsfonds focust zich op kleine en middelgrote, in de Benelux gevestigde, ondernemingen met een groot groeipotentieel. Het team combineert brede ondernemingservaring met diepe technische expertise om ambitieuze ondernemers en managementteams als actieve partner te ondersteunen met het realiseren van hun groeiambities. Tijdens de afgelopen 10 jaar heeft Vortex met deze strategie meer dan 20 platforminvesteringen gedaan met meer dan 25 vervolginvesteringen.