Michiel van Goor nieuwe CFO/COO Marktlink

Michiel van Goor is de nieuwe CFO/COO van Marktlink. Vanuit het hoofdkantoor is hij aangesteld om sturing te geven aan de structurering en professionalisering van het bedrijf en de implementatie van nieuwe bedrijfsonderdelen zoals M-ready en Marktlink Investment Partners. Van Goor doet dit in samenspraak met het Management Team. Hiernaast wordt de nieuwe CFO/COO verantwoordelijk voor de internationale groei van het bedrijf, dat de ambitie heeft om in 2025 te zijn vertegenwoordigd in minimaal tien landen.

Van Goor wordt in december 34 jaar, maar heeft er al een leven in het werkveld op zitten. In 2006 begint hij zijn loopbaan als auditor bij Deloitte voor medium-sized en global multinationals, waarna hij zich bij zijn vervolgstap bij KPMG vanaf 2011 als management consultant meer toelegt op transformatie- en veranderprocessen. De laatste 2,5 jaar is hij als Chief Financial Officer bij onder andere NTT en Dimension Data Nederland verantwoordelijk voor circa 200 miljoen euro omzet met een breed Business Finance team van circa 50 personen, gericht op accounting, controlling, logistics & supply chain, contract administration, commercial management en legal.

Van Goor is vol enthousiasme begonnen: “Marktlink blijft vooral lean en mean, maar met de groei in Nederland, de buitenlandse expansie en de nieuwe onderdelen is er behoefte aan meer structuur en senioriteit. Voor mij is de overgang naar Marktlink een ideale stap om mijzelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en het bedrijf met mijn ervaring te helpen tot goede besluitvorming te komen over de toekomst.

Partner Ferry Nahon van Marktlink: “Met Michiel verwelkomt Marktlink een ambitieuze financiële manager die onze internationale groei in goede banen gaat leiden. We zijn blij hem aan boord te hebben.

Over Marktlink
Marktlink Fusies & Overnames bestaat dit jaar 25 jaar. Marktlink is uitgegroeid tot de grootste mkb-overnamespecialist in de Benelux, met vijf Nederlandse vestigingen (in Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en Den Bosch), drie buitenlandse vestigingen (in Antwerpen, Kopenhagen en Düsseldorf) en ruim honderd medewerkers die ondernemers met aan- en verkoopplannen helpen hun deals te realiseren. Het bedrijf begeleidde sinds de start meer dan 1000 succesvolle aankopen en verkopen van bedrijven in Nederland en daarbuiten.