Home Alle persberichten Muziekteksten aan muur vormen nieuwe kunstlijn

Muziekteksten aan muur vormen nieuwe kunstlijn

0

vk-color-lr-ontvangst-doekHAARLEM, 28 november 2007 – Personal-Artist.com heeft vandaag de eerste olieverfkunstwerken aan verschillende Nederlandse artiesten overhandigd. Hiermee is de officiële lancering van de ‘Songs of silence-‘ lijn van Personal-Artist een feit.

Voor de olieverfkunstwerken hebben Nederlandse artiesten, hun songteksten én hun handschrift beschikbaar gesteld. De schilderijen, bestaande uit een combinatie van de songtekst en het handschrift van een bepaalde artiest, zijn wereldwijd uniek.

Artiesten die bij de lancering van ‘ Songs of Silence’ door Personal-Artist zijn vertegenwoordigd zijn onder meer Ramses Shaffy, The Lau, Veldhuis & Kemper, Henk Westbroek en Ali B. Een reeks van nieuwe artiesten worden in de loop van 2008 toegevoegd aan het assortiment. Ook hebben de eerste gesprekken inmiddels plaatsgevonden met grote internationale artiesten. Andere beroemdheden die een passage van hun songtekst in hun handschrift beschikbaar hebben gesteld zijn Friso Wiegersma, Fluitsma & Van Tijn, Syb van der Ploeg en Bennie Jolink.

De overhandiging werd verzorgd door initatiefnemer Pieter-Bas van de Pol van personal-Artist.com “Op deze manier wordt muziek als tastbare kunstvorm echt persoonlijk gemaakt en niet alleen voor fans, maar juist ook voor lifestylers. Je hoeft immers geen fan te zijn van een artiest om je aangesproken te voelen door een bepaald stuk tekst”, aldus Van de Pol. www.personal-artist.com