My Mobile Media trapt app-service af met Jan Smit

Bekijk hier de online publicaties op basis van dit persbericht

Jan Smit is de eerste van een reeks bekende artiesten, die met behulp van een nieuwe service van My Mobile Media een eigen app lanceert voor de iPhone, de iPad en de iPod Touch. Jan Smit zat bij het vervaardigen van de app zelf achter de knoppen. Met het platform van My Mobile Media is het namelijk voor iedereen mogelijk zelf een app te bouwen en te beheren via één centraal CMS-systeem. De zanger zegt daarover: “Dit is echt te gek. Het was enorm leuk om deze ontwikkeling mee te maken. Samen met My Mobile Media hebben wij er veel tijd ingestoken en ben dan ook erg blij met het resultaat”.

De app van Jan Smit biedt de gebruiker onder andere actueel nieuws, uitgebreide achtergrondinformatie over de optredens van de Volendamse zanger, een agenda, foto’s, video’s en geïntegreerde social media content. De app wordt gelanceerd op dezelfde dag dat Jan’s nieuwe single uitkomt: ‘Hou je dan nog steeds van mij?’. Eind oktober is de officiële Jan Smit app ook beschikbaar voor Android.

Betaalbaar

My Mobile Media is de ideale oplossing voor iedereen die zijn doelgroep op mobiele smartphones en tablets wil bereiken. “Het maken van een eigen app met behulp van My Mobile Media is erg eenvoudig én betaalbaar. Achter de schermen draait een krachtig content management systeem (CMS) waarmee je zelf content kunt updaten en aanpassen, op elk moment van de dag”, legt Edward Beukers van My Mobile Media uit. “De tijd dat het ontwikkelen van een app veel geld kostte is voorbij. Apps worden een gemeengoed, zoals dat nu voor een eigen website geldt. Het duurt niet lang meer voordat iedere artiest, ieder bedrijf of individu een eigen app heeft”.

My Mobile Media biedt klanten een keuze uit drie pakketten die modulair uitbreidbaar zijn. Ook kunnen klanten kiezen voor tailor made oplossingen. Dankzij één CMS kun je al je online media beheren zoals websites, e-commerce oplossingen, nieuwsbrieven en nu ook eigen apps. “Het is uniek in de branche dat gebruikers één CMS-systeem kunnen hanteren voor zoveel verschillende toepassingen,” aldus Beukers.

Monique Smit en de 3JS

Naast Jan Smit zullen ook de 3JS en Monique Smit binnenkort via My Mobile Media met hun eigen app komen. Bovendien zijn er diverse andere apps in ontwikkeling bij My Mobile Media gericht op artiesten- en evenementenbranche en het MKB.

zie www.mymobilemedia.nl