Mymesh introduceert GST-productlijn voor stekerbaar installeren

Mymesh, onderdeel van Simac, introduceert een nieuwe lijn met producten die zijn voorzien van de universele GST-aansluiting van Wieland. Middels deze stekerbare aansluiting kunnen slim regelbare armaturen, ventilatiekleppen en andere veldapparatuur, sneller en veiliger worden geïnstalleerd. Hierdoor wordt het risico op aansluitfouten verkleind.

De stekerbare GST-aansluiting van Wieland wordt in Nederland al jarenlang als de betrouwbare standaard voor bekabeling gezien. Daarom heeft Mymesh bij de nieuwe productlijn voor deze GST-connectoren gekozen. Dankzij de nieuwe Mymesh GST-producten voor draadloze besturingscomponenten en sensoren wordt het nog eenvoudiger om koeling, verwarming, ventilatie, zonwering en verlichting met de producten van Mymesh automatisch te regelen.

Voor alle Mymesh-apparatuur uit de GST-productlijn kan voortaan dezelfde, uniforme aansluiting worden gebruikt. Zodra de GST-module voor bijvoorbeeld een 6-weg regelklep wordt gekoppeld aan de stroomvoorziening, zijn de kabeladers direct robuust met elkaar verbonden. De elektrotechnisch installateur hoeft geen losse draden/aders meer aan te sluiten op de apparatuur; een correcte aansluiting zit ‘prefab’ in de connector. Dit betekent dat de kans dat apparatuur ‘verkeerd om’ of anderszins ondeugdelijk wordt geïnstalleerd, nagenoeg is uitgesloten.

Met de nieuwe Mymesh GST-productlijn wordt niet alleen installatietijd bespaard, maar ook het risico op fouten – en daarmee op faalkosten – gereduceerd. De nieuwe lijn biedt echter ook voordelen op de langere termijn. Door toepassing van de stekerbare GST-connector is het mogelijk om een Mymesh-systeem in de toekomst sneller, eenvoudiger en kostenefficiënt uit te breiden of aan te passen.

Website www.mymesh.nl.