PERSBERICHT: Nederlands fitnessnetwerk gaat virtueel

Virtufit in actie voor TVSinds deze maand biedt WellnessClubs 24 uur per dag, 7 dagen per week, Nederlanders de gelegenheid om thuis aan hun actieve wellness te werken. WellnessClubs biedt, in samenwerking met Virtufit, een platform waar Nederlanders altijd en overal online kunnen deelnemen aan uitdagende maar laagdrempelige conditielessen en workouts. WellnessClubs biedt deze service aan zowel WellnessClubs-leden als niet-leden in Nederland en België.

VirtuFit is het eerste online virtueel fitnessclubtrainingsprogramma van Europa en biedt alles wat je van een kwalitatieve fitnessclub mag verwachten. Ervaren instructeurs, uitdagende lessen, coaching en een op de conditie en wensen van de cursist aangepast trainingsprogramma. De kracht van het platform zijn duidelijk gecategoriseerde trainingsfilmpjes die op elke gewenste locatie te starten en te volgen zijn. Bij een online lidmaatschap op Virtufit, dat toegankelijk is via www.wellnessclubs.nl/virtufit, kun je met aangekochte credits workouts volgen op momenten die je zelf bepaalt. Met de spreiding van het huidige (mobiele) online netwerk is geen locatie te gek.

Sportief tussendoortje

Voor elk doel zijn videotrainingen te volgen. Ter voorbereiding van je skivakantie of om je conditie op peil te houden. WellnessClubs is blij met de Europese primeur. “Door de samenwerking met Virtufit bereiken wij een groot nieuw publiek dat drempelvrees heeft om naar een fitnessclub toe te gaan”, legt wellnessprofessional en mede-oprichter WellnessClubs Eva de Beijer uit.

Virtufit past volgens oprichter Jaap Hesselink goed bij de huidige tijdgeest. “Als eigenaar van een fitnessclub merkte ik dat mensen zichzelf steeds minder tijd gunnen om te sporten, maar toch aan de conditie willen werken. Eén keer trainen per week volstaat niet wanneer je wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren. Korte, pittige work-outs worden mede daarom de laatste jaren steeds populairder. Vanuit deze gedachte is VirtuFit opgericht. Sporten waar jij wilt, zonder pottenkijkers, en wanneer het jou uitkomt. VirtuFit is gemakkelijk te combineren met andere sportactiviteiten, je kunt het als het ware zien als een sportief tussendoortje!”

——————————————————————— EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:

Via www.wellnessclubs.nl/virtufit ontvang je €5 korting op het vrijblijvende pre-paid pakket van €24,95. Dit staat voor 10 lessen naar keuze plus ondersteuning van een digitale coach. Media die interesse hebben in lezersacties kunnen contact opnemen met Pressrecord PR.

 

Over WellnessClubs

WellnessClubs is een onafhankelijk netwerk van ruim 72 hoogwaardige fitness- en wellnessclubs in Nederland en België. Aangesloten clubs behouden hun eigen naam en identiteit en profiteren van de landelijke bekendheid van WellnessClubs. WellnessClubs zet zich in voor de continue professionalisering van fitness- en wellnessclubs en is in de markt gezet als een echt merk voor consumenten. Het WellnessClubs netwerk geeft de lokale ondernemer ondersteuning op het gebied van ledenwerving, ledenbehoud, omzet per clublid, management, marketing, operations, personeelswerving, inkoopvoordelen en kostenbesparingen. De aangesloten clubs zijn nog volstrekt als zelfstandige ondernemer herkenbaar en behouden weliswaar hun eigen naam, maar communiceren dat ze aangesloten zijn van een landelijk kwaliteitsnetwerk.

Virtufit screen conditietest