Nooit meer knippen met de vingers

casteline-bestellen-lrHaarlem, 25 februari 2008- Goed nieuws voor horecabezoekers én bedienend personeel. Casteline introduceert een innovatief bestelsysteem. Bezoekers van horecagelegenheden kunnen – binnen of op het terras – met een druk op een ‘tafelbuzzer’ aangeven dat ze een bestelling willen plaatsen. Bedienend personeel weet zo altijd welke tafel wil bestellen en in welke volgorde er bediend moet worden.

Het Casteline systeem bestaat uit compacte, elegant vormgegeven, draadloze zenderkastjes en een centraal digitaal display, waarop oproepen van tafels in volgorde af te lezen zijn. Het bedienend personeel wordt uitgerust met een kleine buzzer, waarop te zien is welk tafelnummer als eerste moet worden bediend.Elke oproep kan eventueel handmatig door het bedienend personeel worden verwijderd.

Sneller bedienen én bediend worden
Het voordeel van het systeem zit in een veel efficiëntere bediening. Robin Bunnik van Casteline: “Tijdens de Horecava hebben we het systeem officieel geïntroduceerd. Alom kregen wij hele positieve reacties en zijn de eerste bestellingen geplaatst. Mensen zien meteen het voordeel in van het efficiënt helpen van gasten. En daarmee de efficiëntere inzet van personeel en een veel hogere tafelomloopsnelheid. Dat werkt dus uitermate omzetverhogend. Tel daarbij op dat je ook je gasten tevreden houdt door direct gehoor te geven aan hun bestelling. Zo voorkom je ongeduldige klanten. En met Casteline weet het personeel ook in drukke tijden altijd meteen wie er geholpen moet worden.”

Eenvoudige installatie
Installeren van het Casteline systeem gaat heel makkelijk. De centrale ontvanger met display kan vrijwel overal worden geplaatst: achter de bar, gemonteerd aan de muur, of bij de uitloop van de keuken. De draadloze zenderkastjes kunnen op iedere tafel worden geplaatst of gemonteerd. Bedienend medewerkers worden uitgerust met de buzzers. Casteline voert voor elke afnemer afzonderlijk haar persoonlijke instellingen in, waarna het systeem direct in gebruik kan worden genomen.