Home Alle persberichten Online strategisch verankerd bij Dart

Online strategisch verankerd bij Dart

0

Vanuit de ambitie om te excelleren in strategische crossmediale oplossingen en on- en offline nog beter te integreren heeft Dart Brand guidance & Design een specialistisch duo aan haar team toegevoegd.

Patricia Andersen, managing director bij Dart: “Online is al jaren een van onze disciplines. Om deze discipline verder uit te bouwen en te garanderen dat onze aanpak naadloos aansluit bij de laatste technologische ontwikkelingen en online trends, hebben we twee experts aangetrokken. Met hun diepgaande kennis op het gebied van online marketing, communicatie en design kunnen we onze klanten nog beter adviseren en faciliteren.”

Marcel Burger vervult hierbij de rol als online consultant, terwijl Gerard Stroomer als interactive designer opereert. Analytisch denken en doelgerichte creativiteit vullen elkaar aan, zodat concept, inhoud, interactie, vorm en techniek samenkomen in een onderscheidende en effectieve propositie. Het team is afkomstig van het internetbureau Orangehill. Hun uitgebreide ervaring zorgt voor een output die volledig aansluit bij de wensen en belevingswereld van eindgebruikers. In nauwe samenwerking met de 40 andere merk- en designspecialisten van Dart ontwikkelen zij integrale oplossingen met de focus op (brand) engagement, doeltreffende communicatie en usability.

Als full service partner biedt Dart advies, ontwerp, ontwikkeling, implementatie, optimalisatie en actualisering van internetomgevingen binnen de totale communicatiemix.

Patricia Andersen: “Met een goede synergie tussen off- en online ontwikkelen wij innovatieve ge├»ntegreerde oplossingen. Dart wil als specialist op het gebied van branding, communicatie en design boeien, verrassen en inspireren. Met deze stap kunnen we ons online nog beter profileren en strategisch onderscheiden.