Home Alle persberichten Acquisitie House of Performance uit Utrecht volgende stap in de groeiambitie van kersverse Highberg Group

Acquisitie House of Performance uit Utrecht volgende stap in de groeiambitie van kersverse Highberg Group

0
Acquisitie House of Performance uit Utrecht volgende stap in de groeiambitie van kersverse Highberg Group
v.l.n.r: Heiko van Eldijk partner HofP, Han Driessen CEO Highberg Group, Ralph van den Bosch partner HofP.

De Highberg Group zet met de acquisitie van consultingbureau House of Performance (HofP) uit Utrecht een belangrijke stap voor het behalen van zijn groeiambitie. De groep versterkt zich met een gerenommeerde partij die diepgaande kennis in huis heeft op het vlak van verandermanagement, agile transformaties en datagedreven werken. HofP levert niet alleen adviesdiensten; het beschikt ook over interim-managers die worden ingezet bij organisaties in zowel de private als publieke sector, in binnen- en buitenland.

De Highberg Group is de nieuwe naam van de verzameling consultingbureaus BlinkLane Consulting, Gladwell Academy en Verdonck Klooster & Associates (VKA). Het verenigen van de drie bureaus vond eerder dit jaar plaats, onder auspiciën van de gezamenlijke aandeelhouder AUCTUS Capital Partners uit Duitsland.

Han Driessen, CEO van de Highberg Group: “We zien in de markt en bij onze bestaande klanten een groeiende vraag naar brede ondersteuning bij complexe transformatievraagstukken. De beperking zit vaak niet in de technologische mogelijkheden of kennis, maar in de organisatorische uitdagingen waar grote bedrijven voor staan. Dat is precies het punt waarop de consultants en interim-managers van HofP met hun expertise en ervaring de groep versterken. Deze krachtenbundeling sluit ook naadloos aan bij de ambitie van de Highberg Group om door te groeien tot marktleider in Europa.

Na de toevoeging van House of Performance aan de Highberg Group richten de organisaties zich op digitale en organisatie-transformaties bij grote Europese bedrijven. Met advies, implementatie en training helpen zij hen competitief en wendbaar te blijven in een digitaal tijdperk. Daarnaast is er in de doelgroep een brede behoefte aan ondersteuning op het vlak van duurzaam organiseren en opereren.

Heiko van Eldijk, partner bij HofP: “De uitnodiging van Highberg om de krachten te bundelen, sluit naadloos aan bij ons beeld van hoe consultancy zich ontwikkelt. De vraagstukken van onze klanten vergen steeds vaker combinaties van expertise, en consultants die vanuit verschillende achtergronden willen samenwerken. De match op visie, waarden en services van zowel Blinklane, Gladwell als VKA geeft ons het vertrouwen dat we samen een sterke combinatie vormen. Een combinatie die voor zowel klanten als medewerkers een uitdagend en stevig perspectief biedt.

Met de acquisitie van HofP telt de Highberg Group meer dan 300 gespecialiseerde professionals in Nederland, Frankrijk, Duitsland en India. De groep is goed voor een jaaromzet van circa 55 miljoen euro.