PERSBERICHT: Dertig bewegende etalagepoppen stelen show op catwalk

Catwalker van Pre-MotionBezoekers van het Winter Experience Event in Leusden werden afgelopen maandag verrast door een veertig meter lange catwalk, waarop geen levende modellen, maar etalagepoppen hun rondjes ‘liepen’. Zo’n dertig exposanten van het centrum konden zo in de centrale hal aandacht vragen voor hun nieuwe kledingcollectie, door ieder een etalage pop aan te kleden.

De 1500 bezoekers van het Winter Experience Event konden onmogelijk om de 40 meter lange Catwalker Giant heen. De etalagepoppen bleken onvermoeibaar! De Catwalker Giant is het nieuwste product van Pre-Motion en is speciaal in opdracht ontwikkeld voor de organisator van het event, de Pro Image Group.

www.pre-motion.nl ontwikkelt, verhuurt en verkoopt systemen waarmee bedrijven hun producten opvallend en met meer beleving kunnen presenteren. De Catwalker Giant maakt dan ook deel uit van een brede lijn aan bewegende aandachtstrekkers om producten te presenteren. Deze eyecatchers kunnen worden ingezet voor dynamische presentatie van producten als sierraden, mobiele telefoons, motoren, meubels, kleding of bijvoorbeeld delicatessen.

Mogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van presentatiesystemen met een lopende band zijn onbeperkt. Opdrachtgevers als Nokia, Philips, Microsoft en Ikea maken inmiddels gebruik van Pre-Motion’s displaymogelijkheden. Door de modulaire opbouw van het systeem kunnen de vorm, lengte en routing moeiteloos worden aangepast aan de beschikbare presentatieruimte. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor toepassingen tijdens evenementen, beurzen, in etalages, binnen decors of restaurants. Met de oplossingen van Pre-Motion is het ook mogelijk om producten door een warenhuis of winkelcentrum te laten lopen, of rondom een beursstand.

Aanleiding

“Vijf jaar geleden zijn we gestart met het verhuren van een sushibar met een lopende band, bedoeld voor cateringactiviteiten. Al snel zagen we dat de aandacht die dit trok, ook gebruikt kon worden voor een opvallende presentatie van andere producten op een beurs of evenement. Zo ontstond al snel een hele range aan lopende bandsystemen om producten op een originele manier te presenteren. Bijvoorbeeld de ShoeSeeBar, een presentatieoplossing die we hebben bedacht  voor de presentatie van schoenen,” aldus Heimen Quik, commercieel directeur van Pre-Motion. “Voor het Winter Experience Event in Leusden zijn we benaderd door Pro Image Group. Ze zijn marktleider in Nederland op het gebied van multi-brand modeshow-events. Zij hebben het concept bedacht en ontwikkeld waarbij de ‘bewegende etalagepoppen’ zijn ingezet om meer attentie te creëren voor deze semi-permanente presentatie van de collecties,” vervolgt Heimen Quik.

 

Over BrandBoxx

Brandboxx Sports Business Center is hét inkoop- en informatiecentrum voor de Nederlandse sport(mode) branche. Het is vergelijkbaar met een groot winkelcentrum, maar dan uitsluitend met fabrikanten en agenten die zich richten op de sportbranche. Meer dan honderd leveranciers op het gebied van lifestyle, sportmode, -schoenen, -hardware en -accessoires presenteren vanuit een permanente showroom hun collecties. In totaal zijn meer dan 400 merken uit het midden en hoog segment vertegenwoordigd, verspreid over ruim 22.500 vierkante meter. De Catwalker Giant is drie maanden lang te bewonderen bij Brandboxx Sports BusinessCenter in Leusden.

Bezoek www.catwalker.nl voor een video impressie.