Trendy restaurant geopend met 100 meter lopende band van Pre-Motion

Restaurant view conveyorAMSTERDAM, 23 april 2013 – Nederland heeft er een nieuw en uniek restaurantconcept bij: onbeperkt eten en drinken aan de lopende band, in een hippe en trendy setting. Gisterenavond werd Restaurant View aan de Oosterdokskade in Amsterdam feestelijk geopend. Op de kaart staan grill- en Teppan Yaki-gerechten. Het restaurant is enig in zijn soort door het gebruik van bijna 100 meter aan futuristische lopende banden, geleverd door Pre-Motion uit Ede.

Restaurant View serveert een mix van grill- en Teppan Yaki-gerechten. Gasten van het nieuwe restaurant kunnen zelf de ingrediënten voor hun gerecht van de lopende band halen om deze zelf aan tafel te grillen. Het restaurant werkt volgens het ‘all you can eat & drink’-principe: voor een vast bedrag kan men twee uur lang onbeperkt eten en bier of wijn drinken. Eigenaar Paul Hamer van Restaurant View: “Kip, vlees, groente, vegetarische gerechten, er komt letterlijk een wereld aan smaken voorbij. Onze gasten blijven gewoon zitten. Ze bereiden zelf aan tafel waar ze zin in hebben.”

100 meter ‘design’ lopende band!
De lopende banden in het restaurant zijn geleverd door het gespecialiseerde bedrijf Pre-Motion uit Ede. In totaal gaat het om vier lopende banden, die samen bijna 100 meter lang zijn. En wie bij lopende banden aan een fabriek denkt, heeft het mis: dit zijn stijlvolle ‘design’ lopende banden, voorzien van sfeervolle ledverlichting. Pre-Motion heeft de lopende banden gebouwd in de eigen werkplaats in Ede. Directeur Heimen Quik van Pre-Motion: “Het gaat om maatwerk: twee van de banden hebben speciale bochten van 126 en 151 graden. Ze zijn slechts 7 centimeter hoog en kunnen eenvoudig op een meubel gelegd worden.”

Over Pre-Motion BV
Pre-Motion verhuurt en verkoopt wereldwijd systemen waarmee producten opvallend worden gepresenteerd. De hippe aandachtstrekkers stelen de show op evenementen, beurzen in winkels of restaurants. Naast “lopende bandsystemen” is Pre-Motion ook gespecialiseerd in grote en kleine draaiplateaus. Zo levert Pre-Motion jaarlijks de sushi train voor de Tefaf kunstbeurs en maakte het bedrijf een sushi band met mobiele telefoons voor Google Android in Barcelona. Eerder werkte Pre-Motion voor o.a. Microsoft en voor Coca Cola. Meer informatie op www.pre-motion.nl.

Over Fusion Restaurant View
Bij Restaurant View aan de Oosterdokskade in Amsterdam draait alles om de zintuigen, daarom is er veel te zien, zowel in als buiten het restaurant. De grillgerechten zijn nu al te verkrijgen; binnenkort opent ook het Teppan Yaki-gedeelte van het restaurant. Meer informatie op www.restaurant-view.nl.