Home Alle persberichten Holland House Fashion gaat nieuwe fase in

Holland House Fashion gaat nieuwe fase in

0

Vorige maand is Holland House Fashion, een toonaangevend confectiebedrijf in betaalbare dames- en kindermode, overgenomen door Joost Veldman. Oprichter Frits van Rees Vellinga zal binnen Holland House Fashion actief blijven.

Holland House Fashion, houdt zich sinds haar oprichting in 1998 bezig met het ontwerpen, produceren en verkopen van dames- en kindermode. Afnemers van Holland House Fashion zijn met name grootwinkelbedrijven, groothandels en warenhuizen in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Spanje. In haar 12-jarig bestaan is de onderneming uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende speler in het discountsegment. De onderneming onderscheidt zich in eigentijdse styling en biedt een uitgebreid serviceapparaat. Daarnaast is Holland House Fashion sterk in het waarborgen van kwaliteit en control van de logistieke keten. Holland House Fashion brengt zowel eigen collecties uit als collecties in opdracht van klanten.

Met de overname van Holland House Fashion door Joost Veldman zal het huidige management versterkt worden”, aldus Marnix Messersmid van Marktlink Fusies en Overnames die de overname begeleid heeft. “Samen met Van Rees Vellinga zal Veldman vanuit de huidige basis, waarbij de klant centraal staat, de groei van de afgelopen jaren voortzetten.