Inschrijving gestart gratis overvaltraining Heemstede

Samen Veilig OndernemenStichting Samen Veilig Ondernemen organiseert naar aanleiding van de overvalreeks in de regio op dinsdagavond 16 april een gratis overvaltraining. Ondernemer en personeel leren in 3 uur tijd hoe zij het beste kunnen handelen tijdens overvalsituaties. Zij leren een overval en de voorbereiding ervan te herkennen. Tijdens de training krijgen de deelnemers tips welke preventieve maatregelen zij zelf kunnen nemen.

Voor wie?
De training bestaat uit een praktijk- en theoriegedeelte en is bestemd voor ondernemers en personeel binnen de detailhandel, winkeliersverenigingen, ketens maar ook dienstverleners en Horeca-ondernemers die dagelijks omgaan met contant geld. De gratis training is ook geschikt voor overvalslachtoffers. Ze krijgen informatie welke hulpinstanties er voor hen zijn, hoe zij moeten handelen na een overval en hoe ze in aanmerking komen voor Schadefonds Geweldsmisdrijven.

De stichting en het gelijknamige platform www.samenveiligondernemen.nl heeft als doel om criminaliteit voor ondernemers terug te dringen en zo mogelijk te voorkomen. Door middel van veiligheidskeurmerken en door samenwerking tussen lokale ondernemers onderling probeert zij veiligheid tijdens ondernemen te bevorderen.

Dinsdag 16 april
19:00 uur – 22:00 uur
Inschrijven voor deze of andere trainingen kan via de website: www.samenveiligondernemen.nl/trainingen