Home Alle persberichten Nederlandse vrouw ziet man het liefst in strakke boxershort

Nederlandse vrouw ziet man het liefst in strakke boxershort

0

e8-action-cottona22Bijna de helft van de Nederlandse mannen draagt nog steeds een slip ondanks dat vrouwen hen liever in een strakke boxershort zien. Dit en meer blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau Synovate dat in opdracht van webshop www.underwear.eu onder 504 Nederlandse mannen en 565 Nederlandse vrouwen is uitgevoerd.

Van alle Nederlandse mannen draagt 46% een slip (een korte onderbroek zonder pijpjes). Als het aan de vrouw ligt dan komt daar verandering in. Meer dan de helft van de vrouwen ziet een man het liefst in een strakke boxershort. Slechts een kwart van de ondervraagde Nederlandse vrouwen geeft de voorkeur aan een man in slip. De grootste afknapper voor vrouwen is een man in versleten ondergoed of een man die een string draagt.

Vrouw koopt ondergoed voor man

Uit het onderzoek van www.underwear.eu blijkt verder dat 81% van alle ondervraagde vrouwen wel eens ondergoed voor hun mannelijke partner koopt. 62% geeft aan dit regelmatig of altijd te doen. Vrouwen voelen zich verantwoordelijk voor de aanschaf van nieuw ondergoed voor hun man of partner. Wat opvalt is dat de meeste ondervraagde mannen beweren zelf hun ondergoed te kopen. Een reden van deze tegenstrijdige resultatenkan worden gezocht in dat mannen niet graag toegeven dat hun partner hun ondergoed aanschaft.

Ondergoedkeuze en uitgaan

Welk ondergoed mannen aantrekken hangt onder andere van de gelegenheid af. Bij het sporten houdt iets meer dan de helft van de mannen wel eens rekening met zijn ondergoedkeuze. En precies 50% doet dat bij het uitgaan. Gaat het om het ontmoeten van een (sex-)partner dan trekt meer dan de helft van de mannelijke respondenten zijn mooiste ondergoed aan.

Regilio Tuur mag kleren aanhouden

Als de ondervraagde vrouwen mochten kiezen welke bekende Nederlandse man zij het liefst als model in ondergoed zien, dan staat Chris Zegers op nummer één. Xander de Buisonjé is een keurige tweede. Regilio Tuur mag van de Nederlandse vrouw zijn kleren aanhouden.

www.underwear.eu

Underwear.eu is een webshop voor heren underwear en biedt een brede collectie A-merken waaronder: Armani, Bruunsbazaar, Calvin Klein, DKNY, HOM, Matinique, Muchachomalo, Punto Blanco en Schiesser. De producten van Underwear.eu worden gratis verzonden en passen door de brievenbus. “Voor de webshop Underwear.eu hebben wij het onderzoek laten uitvoeren door onderzoeksbureau Synovate (voorheen Interview/NSS) om inzicht te krijgen in onze doelgroep en haar koopmotieven.” licht Stephan van der Velden, marketingmanager van Underwear.eu toe. Underwear wordt steeds belangrijker als onderdeel van de totale outfit en niet alleen bij de merkbewuste man. Het onderzoek biedt inzicht in wat vrouwen belangrijk vinden op het gebied van heren underwear en in wat mannen dragen.”