Opsporingsbericht voor oud-Bevrijdingspopvrijwilligers uit Haarlem

Ter gelegenheid van haar 30-jarig jubileum organiseert Stichting Bevrijdingspop Haarlem op 1 mei een jubileumfeest voor iedereen die in de afgelopen 30 jaar ooit op vrijwillige basis voor Bevrijdingspop zijn of haar steentje heeft bijgedragen. Hiervoor is de stichting op zoek naar hen die ze in de loop der jaren uit het oog is verloren.

Het jubileumfeest op 1 mei vindt plaats op het kakelverse terrein van de Haarlemmer Hout. Voor alle (oud-) vrijwilligers wordt in de dan opgebouwde cateringtent vanaf 20:00 uur een borrel aangeboden. Een spetterende DJ zal het feest aankleden met muziek geheel in de stijl van bands die in de afgelopen dertig jaar tijdens Bevrijdingspop in Haarlem hebben opgetreden.

Het jubileumfeest wordt om 20:00 uur geopend door de bedenker en oprichter van Bevrijdingspop: Ilco van de Linde. Ilco is ook initiatiefnemer van ondermeer het wereldwijde Dance4Life-project en zijn meest jonge initiatief MasterPeace: een nieuw wereldproject voor vrede.

Aanmelden

Alle (oud-) vrijwilligers, die ooit de rol hebben vervuld van bijvoorbeeld bouwer, artiestenbegeleider, staflid, bestuurslid, beveiliger of EHBO-er, kunnen zich tot 17 april a.s. via de website www.bevrijdingspop.nl/jubileum/aanmelden voor het jubileumfeest.