Politie zet deelnemers van Burgernet op A4 aan de kant

Werving Burgernet bij Tankstation Den Ruygenhoek (1) (Foto door Pressrecord PR)Haarlemmermeer – Ter ondersteuning van de Burgernetcampagne in de regio Noord-Holland heeft een promotieteam van Burgernet donderdagmiddag bij het tankstation Kok aan de A4 op ludieke wijze nieuwe BN’ers geworven. Onder het motto ‘help mee uit te kijken voor Burgernet’, hebben promotiemedewerkers van Burgernet gratis de autoruit van klanten schoongemaakt.

Naast een schoon voorraam kregen de klanten van het tankstation ook enkele Burgernet-gadgets uitgereikt en een inschrijfformulier voor Burgernet. Inmiddels zijn bijna 100.000 inwoners in Noord-Holland aangesloten bij Burgernet.

Over Burgernet0000 Burgernet Logo 01
Bij Burgernet wordt de buurt betrokken bij het oplossen van een misdrijf of voor het uitkijken naar een vermist persoon. Buurtbewoners en ondernemers die zich bij het netwerk hebben aangemeld, ontvangen na een misdaad een spraak- of sms-bericht met een duidelijke omschrijving van een persoon of voertuig. Deelnemers worden gevraagd om uit te kijken naar het opgegeven signalement of voertuig. Wanneer een deelnemer aanwijzingen hebben, kunnen zij gratis bellen naar 0800-0011. Zo kan de politie sneller en gerichter zoeken.

Deelname aan Burgernet is gratis en kan via www.burgernet.nl.

Werving Burgernet bij Tankstation Den Ruygenhoek (2) (Foto door Pressrecord PR)