Home Alle persberichten Samen Veilig Ondernemen organiseert informatieochtend overvallen voor Bazaar Beverwijk

Samen Veilig Ondernemen organiseert informatieochtend overvallen voor Bazaar Beverwijk

0

Overvaltraining SVO foto door Pressrecord 5Het samenwerkingsverband Samen Veilig Ondernemen (SVO) organiseert op zaterdag 19 oktober samen met De Bazaar in Beverwijk een informatieochtend voor ondernemers in de ambulante handel. In ongeveer anderhalf uur tijd worden de deelnemers bijgepraat over de toenemende risico’s van een overval op de privéwoning.

Deze ochtend is speciaal georganiseerd als onderdeel van het Donkere Dagen Offensief en naar aanleiding van de week van de Veiligheid 2013. De maand oktober, het begin van de donkere herfst- en wintermaanden, kenmerkt zich namelijk door de toename van criminaliteit en overvalgeweld.

svo-logo-webNieuwe trend
Op zaterdag 19 oktober wordt er om 9 uur ’s ochtends een bijeenkomst voor ambulante handelaren en marktkooplieden in samenwerking met De Bazaar in Beverwijk georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst wordt stilgestaan bij een nieuwe trend: overvallen op de privéwoning van de ondernemer. Er wordt aandacht besteed aan het beheer en de verwerking van contant geld. Ondernemers krijgen zo praktische tips hoe zij de kans op een overval kunnen verkleinen in de eigen privésituatie en op hun gezin. Daarnaast is er ruimte voor vragen die de ondernemers hebben over veiligheid.

De informatieochtend vindt plaats bij De Bazaar in Beverwijk aan de Montageweg 35, 1948 PH, Beverwijk

Om ondernemers bewuster te maken van veiligheidsrisico’s en ze te motiveren om hun eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen, organiseert Samen Veilig Ondernemen gedurende het hele jaar diverse veiligheidstrainingen. Zo hebben ruim 500 werkgevers en werknemers sinds het begin van dit jaar een gratis training gevolgd.

SVO Certificaat Gratis trainingen
Samenwerkende en geïnteresseerde ondernemers die zelf actief aan de slag willen gaan met het thema veiligheid kunnen zich inschrijven voor diverse gratis trainingen via www.samenveiligondernemen.nl.