Amsterdamse technologiebedrijf Paazl opent kantoor in Duitsland

Het Amsterdamse technologiebedrijf Paazl, momenteel gevestigd in Nederland, heeft Düsseldorf gekozen als vestigingsadres voor de regio DACH. De opening van het kantoor in Noordrijn-Westfalen maakt deel uit van de strategie om de bredere Europese markt buiten de Benelux aan te boren. Het bedrijf is van plan om hier in de komende twee jaar ongeveer twintig banen te creëren.

Het kantoor in Düsseldorf wordt in eerste instantie ingevuld door een commercieel team, dat zich richt op partnerships met snel transformerende merken en retailers en op partnerships met lokale e-commerce bureaus.

Paazl is opgericht in 2009 en staat vooral bekend om haar e-commerce technologie. Deze technologie houdt zich bezig met de levering van e-commerce orders voor honderden merken en retailers in Nederland en de rest van Europa.

CEO Bernard Schreiner van Paazl: “Met ons nieuwe kantoor zijn we in staat om onze bestaande Duitse klanten nog beter te bedienen en kunnen we nog meer bedrijven helpen met hun internationale groeiambities. Met deze Duitse basis kunnen we effectief werken aan het verbeteren van e-commerce delivery in heel Duitsland.

Over Paazl
Paazl verzorgt wereldwijde e-commerce leveringen voor merken als Suitsupply, Hunkemöller, Rituals en UnderArmour. De technologie van Paazl geeft klanten controle over het hele leveringsproces, van browsen tot retourneren. Het bedrijf werkt met meerdere transporteurs om meerdere bezorgopties aan te bieden, van bekende transporteurs tot nieuwe (binnenstedelijke) e-commerce transporteurs. Paazl heeft ongeveer 50 medewerkers in dienst, die toegewijd zijn aan het bieden van de ultieme leveringservaring.