Persbericht: TV succes ‘Eén tegen 100’ nu ook mobiel

Valuewait

Soesterberg, 10 augustus 2009. Vanaf maandag 3 augustus kan iedereen in Nederland via zijn of haar mobiele telefoon gratis Eén tegen 100 spelen. Het populaire televisieprogramma Postcode Loterij Eén tegen honderd kende al een succesvolle online en Messenger versie.

Voor de n­­­­ieuwe mobiele variant is de Nationale Postcode Loterij een samenwerking aangegaan met Valuewait. Valuewait heeft een ‘Eén tegen 100 Mobiel’ platform ontwikkeld inclusief de bijbehorende website en technologie. Met deze game – die tot en met 27 september loopt – zijn diverse prijzen en gadgets te winnen.

Gratis

Deelname aan ‘Een tegen 100 Mobiel’ is na registratie geheel gratis. ‘Een tegen 100 Mobiel’ wordt namelijk via mobiel internet gespeeld (aan mobiel internet zijn afhankelijk van het mobiele telefoon abonnement kosten verbonden). Registreren kan via internet (www.eentegen100mobiel.nl) of met een mobiele telefoon via (www.eentegen100.mobi). Elke speler geeft vooraf aan op welke dag van de week en op welk tijdstip, hij/zij de vragen van het spel wil beantwoorden. Op dat moment wordt de speler automatisch via een gratis SMS bericht uitgenodigd. Na iedere spelweek worden de winnaars via de website en de mobiele telefoon  bekendgemaakt inclusief de juiste antwoorden van die week. Ook krijgt elke speler wekelijks een terugkoppeling van zijn of haar succes-score. Deelnemers zonder mobiel internet kunnen via een pc met internet deelnemen.

Winnen

Gedurende de spelperiode zijn mooie prijzen te winnen die ter beschikking worden gesteld door de Nationale Postcode Loterij. Deze prijzen bestaan uit een Nespresso machine, een Sony Blu-Ray & DVD pakket, een Medion mini laptop, een Nintendo Wii, een LG Portable DVD-speler, een Samsung LCD TV, een LG Home Cinema Set of een Mio navigatie Moov 330.

eentegen100mobiel-playonline

Valuewait